Izbornik se osvrnuo na utakmicu / 'Ako ja odem, otići će i Šuker i Mamić!'

Image
Foto: Pixsell

"Imam potpunu podršku Šukera i cijelog HNS-a na ovom što smo zajedno započeli. Ne traže oni koji su vikali protiv Igora Štimca samo moj odlazak. Ako odem ja, sutra je na redu Davor, onda Zdravko pa svi drugi", kazao je izbornik Štimac.

13.10.2013.
15:32
Pixsell
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Igor Štimac, i dalje čvrsto stoji iza toga kako je ekipa odigrala zadovoljavajuće te da je izgubila samo zbog pogrešaka pojedinaca.

"Imamo različitost mišljenja kad je u pitanju igra većim djelom utakmice. Statistika potvrđuje ono što ja govorim, Hrvatska je imala 58 posto posjed lopte, duplo više udaraca na gol od Belgije, a ne ono što govore analize u medijima. Činjenica je da je Hrvatska igrala poprilično hrabro i bila je željna pobjede. Protiv ovakvog protivnika kao što je Belgija, što mnogi još ne žele priznati ni prepoznati da se radi o jednoj od najtalentiranijih europskih momčadi", kazao je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik je prebacio krivnju na Ivana Perišića.

"Rezultat je posljedica početničkih pogrešaka. Dakle, pogrešku Ivana Perišića u trenutku dok ima tri moguća rješenja teško je objasniti. Na objašnjavanje toga isto tako ne treba trošiti vrijeme. Neke situacije u kojima igrači odluče nešto napraviti na svoju ruku, nešto što nije dogovoreno i precizirano je ono što nas je uhvatilo na krivoj nozi i koštalo boljeg rezultata", dodaje izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam potpunu podršku Šukera i cijelog HNS-a na ovom što smo zajedno započeli. Ne traže oni koji su vikali protiv Igora Štimca samo moj odlazak. Ako odem ja, sutra je na redu Davor, onda Zdravko pa svi drugi. U hrvatskom nogometu traje jedna totalna destrukcija, jer subkulture koje su se našle, a koje su vrlo malene na tribinama, rušilački se ponašaju. Potpomognute su medijima koji su po meni nehrvatski orijentirani. Koji huškaju ljude prije utakmica na takve linčeve, pozivaju ih na jedno destruktivno djelovanje i ničime nisu pomogli pozitivnoj atmosferi oko reprezentacije", dodao je Štimac osvrnuvši se na natpise o tome ako izgubi posao izbornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo