BRAZIL FAVORIT BROJ JEDAN / Kovač: Cijeli svijet će gledati našu malu Hrvatsku

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač komentirao je ždrijeb Svjetskog prvenstva i skupinu u kojoj se nalaze "Vatreni".

6.12.2013.
20:33
VOYO logo

Hrvatski izbornik NikoKovač kratko je prokomentirao izglede Hrvatske nakon što je ždrijebom određeno kako ćemo igrati s Brazilom, Meksikom i Kamerunom.

"Što ste tiče grupe, sigurno je da smo ušli u jednu vrlo tešku skupinu gdje je Brazil favorit broj jedan. Mi imamo i čast da odigramo prvu utakmicu protiv njih. Cijeli svijet će gledati našu malu Hrvatsku i nadam se da ćemo ostaviti odličan dojam", rekao je Kovač.

"Što se tiče putovanja, znam sam da je velika država, znam da ćemo morati puno putovati, sad moramo dobro razmisliti gdje ćemo izabrati kamp. Međutim, imamo stručnjake i liječničku službu koji će nam doći s puno informacija i nadam se da ćemo donijeti pravu odluku. Znam da će nam biti teško pogotovo jer igramo dvije utakmice na sjeveru", kazao je izbornik.

"Što se tiče Meksika i Kameruna - dvije ozbiljne ekipe koje su za nas nepoznate jer to nisu Europljani i morat ćemo ih dobro prostudirati. Pokušat ćemo odmah što prije doći do materijala da što bolje pripremimo našu ekipu na protivnike", dodao je Kovač.

"Sigurno da je prva utakmica na turniru uvijek vrlo bitna i ključna. Znamo i sami da je pozitivan rezultat za nas bitan jer nam može dati vjetar u leđa, ali isto tako znamo što nas čeka. Želim jednostavno sa svojom ekipom uživati na ovom natjecanju jer smo se plasirali u zadnji momenat i pokušat ćemo sa onim što nas je krasilo u Zagrebu da to prebacimo u Brazil", zaključio je izbornik "Vatrenih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo