(pre)težak spust u wengenu / Kostelić bez čarolije u spustu

Image
Foto: PIXSELL

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić nije osvojio bodove na spustu Svjetskog kupa u Wengenu te je četiri kilometra dugu stazu završio sa 3,84 sekunde zaostatka za pobjednikom Feuzom.

14.1.2012.
14:56
PIXSELL
VOYO logo

Ivica Kostelić ostao je bez bodova na spustu Svjetskog kupa u švicarskom Wengenu zaostavši za pobjednikom Švicarcem Beatom Feuzom 3.84 sekundi, što mu je bilo dovoljno za 38. mjesto

Kostelić je preko četiri kilometra dugi Lauberhorn, najdužu stazu Svjetskog kupa, odvezao bez pretjeranog rizika, pa nije uspio doći do novih bodova.U subotu je Kostelić slavio u superkombinaciji, a ove sezone branitelj naslova ukupnog pobjednika Svjetskog kupa u spustu ima tek 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Feuz je oduševio domaće navijače slavivši u spustu s 44 stotinke sekunde prednosti ispred Austrijanca Hannesa Reichelta, dok je treći bio Talijan Christof Innerhofer (+0.49). Četvrto mjesto osvojio je Švicarac Carlo Janka (+0.61), dok je Amerikanac Bode Miller bio treći s zaostatkom od 77 stotinki.

Bez bodova je ostao i Natko Zrnčić-Dim koji je jednu od najtežih spustaških utrka okončao kao 45. s zaostatkom od 4.50 sekundi, dok je Tin Široki bio 56. s velikim zaostatkom od devet sekundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ukupnom poretku Kostelić je ostao drugi s 595 bodova, ali sada sa samo 50 bodova više od trećeplasiranoga Feuza, koji sada ima tri pobjede ove sezone. Vodi Austrijanac Marcel Hirscher (725) koji danas nije vozio spust, ali će se u nedjelju s Kostelićem boriti za pobjedu u slalomskoj utrci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo