dm
Kako paziti na prehranu, a svejedno jesti slatko?
Thinkstock

novosti

Joj da mi je nešto slatko!

Kako paziti na prehranu, a svejedno jesti slatko?

U današnje vrijeme sve je više ljudi svjesno važnosti i prednosti zdrave prehrane. No, usprkos zdravim navikama kojih se trudimo držati, ponekad jednostavno moramo prigristi nešto slatko.

Već i vrapci na grani znaju kakav je osjećaj kada te, usprkos svoj zdravoj hrani koja je bila na meniju tog dana, uhvati neopisiva žudnja za slatkim zalogajčićem. Snažan i u toj situaciji pomalo frustrirajući osjećaj, teško je zatomiti. Trudiš se jesti zdravo, ali… u tim trenucima slasna čokolada, sladoled, torta, kolač, bomboni… neprestano nam se vrte po glavi. Kako uopće odoljeti toj šećernoj krizi?!

Rješenje uvijek postoji, a ovoga vam puta nudimo jedno koje dolazi u obliku zdravih sirovih okruglica!

Grickanje malih sirovih energetskih bombica zadovoljit će vašu potrebu za šećerom i istovremeno vam dati energiju, automatski podići vaše raspoloženje i pripremiti vas za nove radne pobjede i što je najvažnije - neće narušiti vaše zdrave navike!

Pitate se kako ih napraviti? Vrlo jednostavno! U dmBio asortimanu u svom dm-u pronaći ćete sve potrebne sastojke za ove zdrave slatkiše, a od alata vam je potrebno samo malo vremena, dobar kuhinjski blender i vješte ruke. :)

Jednostavan i brz recept pronađite na YouTube kanalu dm-drogerie markt Hrvatska

Za više inspiracije i pregršt zdravih recepata posjetite dmBio web stranicu i YouTube kanal dm-drogerie markt Hrvatska.

Dobar vam i zdrav tek uz dmBio

Reci što misliš!