Prima
Kuhati je lako kad imate pravi recept i najbolje sastojke!
PRIMA

novosti

vrhunska izrada

Kuhati je lako kad imate pravi recept i najbolje sastojke!

Recept za idealnu kuhinju po mjeri i željama svakog kupca sasvim je jednostavan, samo treba pogoditi prave sastojke!

Najkvalitetniji materijali i vrhunska izrada koja kuhinjski namještaj čini dugovječnim i otpornim. Primamljiv i funkcionalan dizajn kuhinjskih elemenata koji zadovoljava sve suvremene potrebe i trendove.

Praktična rješenja za uređenje i opremanje kuhinje. I začin bez kojeg se ne može - prilagođavanje svim zahtjevima tržišta i osobnosti kupaca koje jamči potpuno zadovoljstvo i užitak bez neugodnih iznenađenja.

Prima je najveći hrvatski proizvođač programa kuhinja po mjeri i programa blok kuhinja, izrađenih od najkvalitetnijih domaćih sirovina. Svake godine Prima isporučuje više od 20.000 kuhinja domaćim kupcima koji prepoznaju savršen spoj tradicije, inovacije, funkcionalnosti, vrhunskog dizajna – i najbržih rokova isporuke namještaja na hrvatskom tržištu.

Bez obzira tražite li kuhinje po mjeri, blok kuhinje ili pak ekonomično birate blok kuhinje sa svim aparatima uključenim u cijenu, Prima kuhinje ostvaruju sve vaše snove. Uz usluge besplatnog 3D planiranja te besplatnog stručnog savjetovanja možete biti sigurni da će u Primi ispuniti svaku vašu želju i uvijek ponuditi najbolje rješenje. Provjerite i vi što se pametno kuha u Primi!

KUHINJE PO MJERI CVITA

KUHINJE PO MJERI SARA

KUHINJE PO MJERI LORENA

 

 

Reci što misliš!