Saponia
Likvi - 40 godina čistoće i sjaja
Saponia

novosti

povjeren recept

Likvi - 40 godina čistoće i sjaja

Kuhanje kod kuće, blogovi o hrani, zdrava prehrana koju vežemo uz kvalitetan način življenja danas su dosegli zavidnu razinu popularnosti. Koliko je taj dio zanimljiv toliko je često zamoran posao pranja i čišćenja posuđa.

U Saponiji već 40 godina brinemo o Vašem posuđu, njegovom blistavom sjaju i lakoći kojom će te je postići.

Već 40 godina Likvi pomaže kuharima i onima koji se tako osjećaju da u svojim kulinarskim kreacijama uživaju bez razmišljanja o onome što dolazi na kraju jer Likvi s lakoćom odstranjuje sve vrste zaprljanja, od masnoće do zagorenih ostataka na posuđu. Bogata pjena i ugodan svjež miris koji neutralizira neugodan miris prednosti su koje potrošači već generacijama pronalaze u svom Likviju. Cijela linija je pH neutralna, biorazgradiva te nije testirana na životinjama.

Likvi – povjeren recept za čisto i sjajno posuđe

Odabir namirnica, priprema jela, posluživanje i način uživanja u hrani postao je jedinstveni način izražavanja emocija. Kakve će emocije kod žirija izazvati kandidati vidjet ćemo u petoj sezoni kulinarskog TV showa Tri dva jedan – kuhaj. U uzbudljivim i nepredvidljivim izazovima pri kreiranju kulinarskih remek-djela od velike će važnosti biti čisto i sjajno posuđe za koje će se pobrinuti Likvi.

Likvi Natural & Sensitive

Nadahnuti  brigom za Vaše najmilije, i težnjom da  što više zaštitimo svoje okruženje u Saponiji je razvijena  linija Natural Sensitive.  Kako bismo bili sigurni da ove proizvode mogu koristiti i oni s najnježnijom kožom,  ispitali smo ih na priznatom Institutu za dermatološka ispitivanja u Milanu. Potpis dermatologa dodatna je potvrda da su proizvodi sigurni i da ne izazivaju alergijske reakcije.

Tijekom pranja posuđa, ruke su u direktnom kontaktu s deterdžentom. Da bi posuđe bilo blistavo čisto, a ruke nježne i njegovane, razvili smo Likvi Natural & sensitive. Likvi sadrži aktivne tvari prirodnog podrijetla, a  kombinacija čak 7 ljekovitih biljaka pruža prijeko potrebnu zaštitu i djeluje umirujuće na osjetljivu kožu ruku.

Motivirani iskrenom željom da pružimo najbolje za  Vas i Vaše najdraže cilj nam je postati pouzdan partner  u zaštiti Vaše cijele obitelji.

Osjetite nježnost uz liniju Natural&Sensitive.

Reci što misliš!