Saponia

novosti

višenamjenski proizvod

Pet odličnih ideja za upotrebu deterdženta za suđe

Provjerite genijalne načine korištenja deterdženta za suđe u svom domu!

Deterdžent za pranje suđa nije samo koristan za čišćenje prljavih tanjura i lonaca - ovu magičnu tekućinu možete koristiti na desetke različitih načina u svom kućanstvu. U nastavku pročitajte i u videu pogledajte odlične namjene za tekući deterdžent za pranje posuđa.

Izrada obloga- Napunite vrećicu za zamrzavanje deterdžentom za suđe i ostavite u zamrzivaču. Tekući deterdžent ostaje duže zaleđen od obične vode i možete ga više puta iskoristiti. 

Sapunica za balone- Pomiješajte vodu s deterdžentom i šećerom. Ostavite smjesu preko noći. Od obične žice izradite obruč za balone i uživajte u igri! 

Višenamjensko sredstvo za čišćenje- Osim za pranje prljavog posuđa, deterdžent možete koristiti za čišćenje raznih kućanskih površina. Pomiješajte malo Likvija s vodom i operite prozore, podove i kuhinjske elemete. Također, uz mješavinu mineralne vode i deterdženta možete očistiti i stari nakit te mu vratiti stari sjaj. Ostavite nakit u toj mješavini pet minuta i nježno izribajte. 

Skidanje mrlja s odjeće- Utrljajte na masnu mrlju malo deterdženta za pranje suđa i operite u perilici.

Čuva kućne biljke- Samo kapljica deterdženta pomiješana s vodom u sprej bočici pomaže u zaštiti vaših biljaka od nametnika.

 

Reci što misliš!