Televizija / Najave

Mega petak

Finale "1001 noći" i nova sezona "Hrvatska traži zvijezdu"

Najgledanija serija u Hrvatskoj, turska drama „1001 noć", uskoro se bliži svome kraju. Dugo očekivana posljednja epizoda emitirat će se ovog petka, 4. ožujka u 20.00 sati., a nakon koje ćemo napokon vidjeti prvu epizodu nove, treće sezone glazbenog showa „Hrvatska traži zvijezdu".

Nakon što je promijenila okolinu i posao, Šeherezada vjeruje da bi udajom za kolegu arhitekta, Engina, sreća napokon pokucala na njena vrata, iako njezin sin Kan, kao i mnogi gledatelji, i dalje navija za Onura koji još uvijek pati za ženom svog života. Niti Onurovog najboljeg prijatelja, Kerema ne prati sreća otkada se doznalo da je varao suprugu s zlobnom Edom, dok se u kući Burhana Evlijaoglua događaju čudni događaji. Je li sudbina i dalje naklonjena Onuru i Šeherezadi, doznat ćemo u posljednjoj, dvosatnoj epizodi!

Nakon dugo očekivanog finala Šeherezade, gledatelji će moći nastaviti uživati uz program RTL Televizije koja donosi prvu epizodu s audicija najvećeg glazbenog showa „Hrvatska traži zvijezdu"!  Od ovoga petka osvanut će neka poznata, ali i neka nova lica, poput nove članice žirija, mlade DJ-ice radija „Antene Zagreb", Ivane Mišerić. Ipak, najzabavniji dio bit će, dakako, vidjeti kandidate koji su došli pokazati vrijede li njihove vokalne mogućnosti onoliko koliko oni misle da vrijede. Koji su sretnici oduševili žiri, a koji od njih ih rasplakali od smijeha, ne propustite pogledati u petak u 21.45 sati.

Reci što misliš!