Susjedi iz pakla

Scena pored Đurđevca: Puštao glazbu na proslavi godišnjice braka svojih roditelja, pa završio na sudu

Scena pored Đurđevca: Puštao glazbu na proslavi godišnjice braka svojih roditelja, pa završio na sudu
Pixell

Goran je nakon toga završio na Prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira uz optužbe da je narušavao “mir i spokoj susjeda Marijana”

Goran (26) proglašen je krivim jer je na proslavi godišnjice braka svojih roditelja u kući u širem središtu Đurđevca u nedjelju od 11 do 14 sati preglasno puštao glazbu, prenosi Podravski.hr.

Prijavio ga je prvi susjed Marijan koji je pozvao policiju jer to, kaže, više nije mogao trpjeti. Goran je nakon toga završio na Prekršajnom sudu zbog remećenja javnog reda i mira uz optužbe da je narušavao “mir i spokoj susjeda Marijana”. Sudac ga je proglasio krivim, ali ipak mu se smilovao pa mu izrekao samo opomenu jer “nije prouzročio nikakve štetne posljedice, pa se očekuje da će se i izrečenom opomenom postići svrha”.

Sudac, također, podsjeća kako je za takav prekršaj predviđena novčana kazna u kunskoj protuvrijednosti od 25 do 100 eura ili kazna zatvora do 30 dana, piše Podravski.hr.

Prema presudi Prekršajnog suda, Goran je kriv “što je od 11 do 14 sati u Đurđevcu narušavao javni red i mir na način da je zbog proslave godišnjice braka svojih roditelja glasno puštao muziku, koju je reproducirao putem muzičke linije, te je tako uznemiravao mir i spokoj susjeda”.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!