kad uključi autotune...

Kad Zoki Šumadinac uključi 'autotune' diže se prašina: Hoće li i u petak ispred Ritza biti paparazza 200?

Kad Zoki Šumadinac uključi 'autotune' diže se prašina: Hoće li i u petak ispred Ritza biti paparazza 200?
Buzzara.hr

U kratkom je roku postao internet senzacija, a u nešto više od mjesec dana isječak je pogledalo čak sedam milijuna ljudi

Ako ste aktivni na bilo kojoj društvenoj mreži, nema šanse da vas je zaobišao 'Autotune' Zokija Šumadinca.

U kratkom je roku postao internet senzacija, a u nešto više od mjesec dana isječak je pogledalo čak sedam milijuna ljudi.

Kako prenosi srpski Alo, Zoki je zapravo Zoran Petrović, rođen je u Austriji, završio je novinarstvo, nakon čega se preselio u Gornji Milanovac gdje i danas živi.

Tvrdi da se nakon čak tri kliničke smrti u njegovom organizmu sve izmijenilo pa je tako dobio posebne moći. Jedan pogled na njegovu službenu web stranicu otkrit će vam da se svestrani Zoki osim glazbe bavi "čitanjem sudbine i skidanjem magije preko aure".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šumadinac (@zoran_sumadinac) on Dec 6, 2018 at 10:40am PST

Zoran smatra da je dobio posebne moći tijekom treće kliničke smrti kada ga je obasjala blještava svjetlost iz koje su prema njemu išli žena i muškarac. Oni su mu tada rekli da je predodređen za pomaganje ljudima. Potom je saznao koje biljke liječe određene bolesti te je, kako kaže, svladao brojne druge ezoterijske vještine.

Tvrdi da je to znanje prvo primijenio na sebi i izliječio se od tumora želuca, povišenog krvnog tlaka pa i najtežih oboljenja u početnoj fazi. Kao da to nije dovoljno, Zoki ima vizije budućnosti zahvaljujući kojima je mnogima pomogao da izbjegnu nesreću, piše na njegovoj web stranici. 

Zokija Šumadinca imate priliku gledati uživo u petak, 8. veljače u jednom zagrebačkom klubu. 

Izdvojeno

Reci što misliš!