Ostani doma

Snitches get stitches

Studentica prijavila prijetnje nakon što je fakultetima "tužakala" prepisivanje kolega

Studentica prijavila prijetnje nakon što je fakultetima
RTL

Mlada studentica prije nekoliko dana napravila je objavu u Facebook grupi "Tražim/nudim studentski posao" u kojoj je napisala da je prijavila svoje kolege za akademsku nečestitost. No, za uzvrat je dobila gomilu prijetnji i uvreda...

Nakon što je u Facebook grupi upozorila ostale studente da je prijavila svoje kolege radi prepisivanja, mlada studentica dobila je stotine prijetnji i uvreda. Velik broj kolega proglasio ju je 'drukericom', dok su oni najekstremniji konstatirali da bi je trebalo silovati. - prenosi Srednja.hr

"Samo da znate, svi koji tražite pomoć u rješavanju ispita, pogotovo na Ekonomskom i Pravnom fakultetu, sve je screenano i poslano pojedinim profesorima i dekanu" - napisala je studentica u grupi ‘Tražim/nudim studentski posao’.


Odmah nakon što je napravila ovu objavu, umjesto riječi hvale, krenule su uvrede.

"Odi se liječiti ako se baviš time da prijavljuješ profesorima i dekanima tako nešto"

"Ako netko vara na ispitu, to za profesore samo znači manje posla. Kao da teti u Konzumu cinkaš da je jedna mušterija sama počistila brašno koje je prosipala"  
"S*** malog čovjeka da se uližeš profesorima na faksu koji će te ionako rušiti jer ne znaš ime, prezime, datum rođenja i bračni status svih prisutnih kod donošenja Vidovdanskog Ustava" - ovo su samo neke, od nažalost brojnih uvreda.


Najekstremniji su joj prijetili i silovanjem

Neki od studenata su joj čak poručili da je treba silovati zbog njenog 'drukanja'.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!