Ostani doma

Ako je tako...

'Žena mi trudna, jela joj se pizza': Muškarac iz Koprivnice vozio pod zabranom, mnogi mu opraštaju

'Žena mi trudna, jela joj se pizza': Muškarac iz Koprivnice vozio pod zabranom, mnogi mu opraštaju
Shutterstock

Ipak, dodatno su ga kaznili

Koprivnički sud kaznio je jednog 29-godišnjaka s 10.000 kuna jer je zaustavljen u Starčevićevoj u Koprivnici kad je bio pod zabranom upravljanja vozilima B kategorije. Policija ga je zaustavila 29. prosinca lani, a zabrana mu je trajala do travnja ove godine. Plati li kaznu u roku ona iznosi dvije trećine, to jest oko 6666 kuna, piše Podravski.hr.

Okrivljeni je mladić priznao prekršaj no nije znao da se radi o težem prekršaju i da je kazna tolika. Pokušao se opravdati trudnom suprugom.

-Bila je to vrlo kratka relacija jer nije bilo druge osobe koja je mogla upravljati predmetnim vozilom. Moja izvanbračna supruga je u to vrijeme bila u visokom stupnju trudnoće, te je bila nervozna zbog gladi koju je osjećala pa su otišli do obližnje pizzerije – rekao je vozač.

Također, obećao je da ubuduće više neće činiti ovakve prekršaje. Sud je bio bez milosti, a dodao mu je i još dva mjeseca zabrane vožnje, prenosi Podravski.hr, a mnogi su na društvenim mrežama komentirali da bi ovom muškarcu oprostili. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!