Ostani doma

Zapanjila mnoge

Ona radi sve, njen muž ne radi ništa: 'Ide mi na živce kad mi kažu da sam staromodna'

Ona radi sve, njen muž ne radi ništa: 'Ide mi na živce kad mi kažu da sam staromodna'
the Sun

Njemu takva situacija odgovara

Priča ovakvog naslova - nije ni čudo da je postala viralna. 

Kada je riječ o kućanskim poslovima, mnogo žena smatra da muškarci jednostavno ne pomažu dovoljno, ali Emily Saunders (24) je baš tako draže. Njezin partner, i vršnjak, James Preston rijetko uskače oko čišćenja, ali to ovoj mladoj mami sasvim odgovara. Žena jednnostavno voli čistiti. Imaju dvoje djece - jedno od 2 godine i drugo od 6 mjeseci. 

“Kada drugi čuju da moj dečko gotovo dvije godine nije očistio kupaonicu, zaprepašteni su, ali nije me briga. To nije njegov posao. Ustvari, kućanski poslovi općenito nisu njegov posao. Radim sve – ustajem u sedam sati i stanem tek u jedan u noći kada sve završim. Kuham, čistim, usisavam, brišem prašinu… James radi na poslu pa kod kuće ne treba ništa raditi. Mislim da je to najbolje i najpoštenije jer je on iscrpljen kada dođe doma”, rekla je Emily za The Sun.

Uz sve ona želi postati odvjetnica, pa studira pravo. 2017. je dala otkaz i odlučila se brinuti o djeci. Zaspi oko 12, 1 ujutro, probudi se već oko 5, 6. On, James, jedino povremeno kuha. "Još kad bi ona mogla kuhati, živio bi svoj san", rekao je njen partner. 

 

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!