Panika u državnim uredima

Kolinda obavijestila građane da se ostavlja posla predsjednice i postaje sportska komentatorica

Kolinda obavijestila građane da se ostavlja posla predsjednice i postaje sportska komentatorica
Buzzara/PIXSELL

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je u službenom dopisu medijima na današnji dan, 6.12.2018., obavijestila građane da se ostavlja mjesta predsjednika Republike Hrvatske te da postaje sportski komentator.

Danas ujutro je novinare diljem Hrvatske probudila službena objava predsjednice koju prenosimo u cijelosti u tekstu ispod.

'Dragi sugrađani,

Nakon pomnog razmišljanja i promišljanja odlučila sam se odseliti iz Ureda predsjednice Republike Hrvatske. Odluka je bila teška, teža od ičega s čim sam se do sada susrela.

U zadnje vrijeme krenula sam gajiti veliku ljubav prema hrvatskom sportu i našim vrsnim igračima. Ta činjenica me je na kraju dovela do ove sudbonosne odluke. Ne mislim da je taj posao toliko lako obgrliti, pa ću si dati vremena da se pripremim na taj podvig. 

Već sam stupila u kontakt s par sportskih kanala koji bi me primili. Nadam se da ćete vi, dragi moji Hrvati, nakon mog odlaska odabrati pravilni korak naprijed i odabrati Ćaću za novog predsjednika naše, jedine i nedjeljive, Hrvatske. 

Ovaj službeni dopis šaljem svim hrvatskim medijima i ovom prilikom se želim zahvaliti svim novinarima koji će ovu vijesti podijeliti. Oni novinari koji odluče ne podijeliti ovu iznimno bitnu vijest - imaju malen penis.

S ljubavlju i poštovanjem,
Kolinda Grabar-Kitarović'

U dopisu koji smo dobili nisu nagoviješteni novi izbori za predsjednika, no ostati ćemo u toku i informirati vas o dolasku novih informacija.  

>> Ovo djelo je plod fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna. <<

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!