Ne da im se

Gledatelji serije Igra prijestolja jednoglasno priznali da jedva čekaju da serija završi

Gledatelji serije Igra prijestolja jednoglasno priznali da jedva čekaju da serija završi
Buzzara.hr

Osma i zadnja sezona popularne serije Igra prijestolja će premijerno početi 15. travnja ove godine. Do sada je serija premašila sve rekorde, no izgleda da je bivši ljubitelji sada gledaju samo da završi.


Probali smo pričati s ljubiteljima franšize Igra prijestolja o zadnjoj sezoni koja bi trebala uskoro izaći na male ekrane, iako su nas par puta odbili govoreći da im je - po njihovim riječima - 'pun ku*ac te glupe serije', ipak smo uspjeli napraviti kratki intervju s njima uz par dobronamjernih prijetnji. 

Radujete li se novoj sezoni Igre prijestolja?
Stari moj, gledam tu seriju već .... koliko ... osam godina. Ne mogu uperiti prstom gdje mi je točno više dopi*dila serija, ali znam da samo jedva čekam da završi. Već par sezona je ne gledam jer uživam u njoj, samo želim vidjeti kako završava.

Što ćete onda napraviti kada završi?
Ništa. Vjerojatno buljiti u ekran par minuta dok me ne udari realnost da je konačno gotovo. Da je muka konačno gotova. Konačno ću biti slobodan. Nakon toga bih mogao otići u Las Vegas na ku*ve i kokain, ono, da proslavim. Nego, je li mogu sada ići?

Ne, imamo još par pitanja.
Gospodine, dogovorili smo se na kratki intervju, ja bih volio sada ići.

Ne idete vi nigdje.
Imam ženu i djecu, pustite me odavde.

Imamo još par pitanja za tebe, tvoja obitelj će sačekati.
*plakanje*

Osoba koju smo intervjuirali je odbila odgovoriti na daljnja pitanja, no vjerujemo da ćemo je uspjeti natjerati za neki drugi članak. Uglavnom, izgleda da velika količina ljudi ne gleda više Igru prijestolja radi uživanja u priči, nego samo žele vidjeti kraj da budu slobodni od razmišljanja o seriji.

>> Ovo djelo je plod fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna. <<

 

 

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!