Kraj krajeva

Hrvatski meteorolozi upozoravaju: Svi ćemo umrijeti od hladnoće, gotovo je

Hrvatski meteorolozi upozoravaju: Svi ćemo umrijeti od hladnoće, gotovo je
Buzzara.hr

Svi ljudi na svijetu će tijekom sljedećih tjedan dana umrijeti i nema nam spasa, kažu hrvatski meteorolozi.

Tijekom zadnjih par dana su svi hrvatski meteorolozi složno zaključili da je ljudskoj vrsti došao kraj. Negativna strana toga je što više neće biti ikoga da radi sarmu, ali s druge - pozitivne strane - cajke i naplate parkinga više neće postojati. Razlog ovome je činjenica da pada snijeg u nekim dijelovima zemlje. 

'Situacija nije ista kao i svake godine kada vam preko ljeta kažemo da ćete umrijeti od vrućine ili preko zime da ćete umrijeti od hladnoće, sada je ozbiljno.' - rekao nam je jedan meteorolog kroz interfon koji je instalirao na svoje atomsko sklonište i nastavio - 'Jednostavno nam nema spasa, ali nitko vas ne koči da probate.'

Meteorolozi najavljuju neviđeni snijeg koji bi čak mogao zatrpati par auta. Takav događaj nije viđen od prošle zime. Nama su u redakciji rekli da vam ne smijemo išta govoriti u vezi ovoga, ali si nismo mogli pomoći. Radite što hoćete - slobodni ste. Mi ćemo otvoriti bocu vina, gledati apokalipsu s našeg balkona, rezolucija perfektna, kristalan sound, surround all around when it hits the ground. Nema nam pomoći.

>> Ovo djelo je plod fikcije. Svaka sličnost sa stvarnim događajima i osobama je slučajna. <<

via GIPHY

 

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!