"Resetirajmo Hrvatsku"

Gospodin NITKO, najpopularniji političar, kreće u utrku za predsjednika: 'Birokracijo, je*i se'

Gospodin NITKO, najpopularniji političar, kreće u utrku za predsjednika: 'Birokracijo, je*i se'
Wikipedija, YouTube

Podsjetimo, upravo je ovaj političar bio u gostovanju kod Zorana Šprajca.

Gospodin Nitko, najpozitivniji političar po izboru građana odlučio se obratiti javnosti putem YouTube kanala.

Iako imaginaran, odlučio je krenuti u kampanju za predsjednika pod sloganom "Resetirajmo Hrvatsku", a glavni cilj je probuditi mlade i skrenuti pažnju na njihove probleme, priopćili su iz njegova tima. 

"Mladi su za mene jedina nada za spas ove države. Nitko od predsjedničkih kandidata ih ne ističe kao primarnu ciljnu skupinu stoga sam odlučio izaći u javnost i poslati im poruku. Iako su ovlasti predsjednika ograničene, smatram da uz današnje kanale komunikacije predsjednik može i mora vršiti pritisak na Vladu i Sabor kako bi se provodile mjere kojima je cilj, između ostaloga i sprječavanje demografske kataklizme", poručio je gospodin Nitko.

Već mjesecima gospodin Nitko je jedan od najpozitivnijih političara u Hrvatskoj i u samom je vrhu po simpatijama građana.  Potaknut popularnošću, Nitko je odlučio objaviti svoju kandidaturu za predsjednika RH, poručili su iz njegova tima. 

"To što sam izabran za najpozitivnijeg političara u prošloj godini, a očito je i da me ove godine građani vide u toj ulozi, savršeni je primjer političkog apsurda. U zemlji s preko 150 stranaka i 1000 političara građani su izabrali mene kao najpozitivnijeg. To govori da je na političkoj sceni nešto trulo i da su potrebna nova rješenja i novi ljudi. Ja se nadam da će moj program i slogan prepoznati oni kojima su poruke upućene i da će Hrvatska postati mjesto vrijedno življenja", kazao je gospodin Nitko. 

Između ostaloga otkrio je da je hardcore gamer, zaljubljenik u alpinizam i penjanje, a zalaže se i promiče kulturu pametnih gradova. Rodom je iz Nina, ima ženu i sina, a vlasnik je software development tvrtke Nine iz Zadra. Ekološki je osviješten, a pokrenuo je i aplikaciju u kojoj ljudi mogu slati fotografije ilegalnih odlagališta otpada koje se odmah prosljeđuju nadležnim institucijama.

Sve o njegovoj kampanji možete pogledati na njegovom YouTube kanalu, ovo je samo dio:

Podsjetimo, on je gostovao kod Šprajca u RTL Direktu:

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!