Ajmo shvatiti da je to normalno

Otkad zahvaljujemo Bogu što 'zvijezde' stavljaju fotografije na kojima im se vide strije?

Otkad zahvaljujemo Bogu što 'zvijezde' stavljaju fotografije na kojima im se vide strije?
Screenshot/Instagram

Ajde neka 'You go guuuurl' ima drugačije značenje.

Jedna od najpoznatijih milijunašica današnjice, ujedno i jedna od 'Kardashian' klana, objavila je fotografije s (godišnjeg?) odmora u kupaćem kostimu. Nikad viđeno, jedna od fotografija pokazivala je da Kourtney, dotična, ima strije.

(Instagram)

Iako smo mi morali dobro upregnuti oči da vidimo gdje su te 'proklete' crte, žene diljem svijeta ostale su šokirane - ali, pozitivno. Naime, cijeli ju je svijet počeo uzdizati u nebesa jer je pokazala 'stvarnu' sliku sebe, bez Photoshopa i ostalih aplikacija za uljepšavanje. Ironično, riječ je o samo jednoj od bezbroj influencerica današnjice koje svaku svoju sliku protegnu kroz bezbroj filtera.

(Instagram)

Otkad je postala sramota pokazati strije? Otkad je ružno priznati da imaš/imamo/imate celulit? 

Zašto je osmo svjetsko čudo da i jedna Kourtney, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena na planeti, ima najobičniju promjenu na koži koja može nastati iz 1001 razloga i koju ima preko 80% populacije (bilo muškaraca, bilo žena)? Pa, čak joj je i vlastita sestra, još poznatija Kim, rekla da će se moliti za nju jer, PAZIMOLIMTE, ima strije nakon poroda. 

'You go guuurl' (u slobodnom prijevodu: 'Bravo, ženo, samo tako hrabro naprijed') najčešći je komentar ispod svake slike svake influencerice koja se uopće usudila objaviti fotografiju gdje joj se vidi koji gram 'viška', koja rupica na stražnjici i koja, po stoti put, prokleta crta na bilo kojem dijelu tijela.

Ajde neka 'You go guuurl' bude za uspjeh, za dobrotu, za pamet i za osmijeh - ovo ostalo ćemo lako. 

 

 

 

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!