Ostani doma

Genijalna ideja

Prvi Muzej Mamurluka u svijetu otvara se kod nas i to već za Advent

Prvi Muzej Mamurluka u svijetu otvara se kod nas i to već za Advent
Muzej Mamurluka/Instagram

Atmosferu pijanog puta kući dočarat će četiri prostorije, a avantura počinje ulaskom u Muzej gdje je vizualno dočarana prva stanica puta koji počinje izlaskom iz zagušljivog kluba ili bara.

Ovo nezaboravno mjesto zaboravljivih događaja projekt je skupine studenata koncipiran kao pijani povratak kući - od samih gradskih ulica, usputnih šumaraka do eventualnog dolaskadoma gdje se, ako ste te sreće, budite ujutro.


Ideja ovog jedinstvenog muzeja rodila se prilikom večernjeg izlaska, kada su studenti Rino Duboković i Roberta Mikelić zajedno s društvom krenuli prepričavati vlastite priče opijanstvima. Uskoro ih je vesela atmosfera popraćena urlicima smijeha dovela na ideju: muzeju kojem će biti izložene pijane i mamurne priče uz jedan predmet koji bi ju najbolje predstavio. U realizaciji ideje pomogli su redom studenti koji su odabrali prostor, osvjetljenje, oslikalizidove, ali i poslali priče.

Atmosferu pijanog puta kući dočarat će četiri prostorije, a avantura počinje ulaskom u Muzej gdje je vizualno dočarana prva stanica puta kojipočinje izlaskom iz zagušljivog kluba ili bara. Muzej Mamurluka nezaobilazno je mjesto ovog Adventa za sve ljude željne dobre zabave ismijeha. Priče su istodobno izložene i na hrvatskom i na engleskom jeziku, a muzej će bitiotvoren svakog dana od 9:00 do 23:00 sata. Cijena ulaznice je 25,00 kn, dok će studentitrebati izdvojiti 20,00 kn.


Ako i Vi imate mamurnu priču koju bi voljeli podijeliti i biti dio Muzeja Mamurluka, to možeteučiniti putem maila na: museumofhangovers@gmail.com ili na Facebook stranici.

Reci što misliš!