Ostani doma

2020. proročanstva

Baba Vanga za 2020: Europa u krizi, Trump će oboljeti od misteriozne bolesti...

Baba Vanga za 2020: Europa u krizi, Trump će oboljeti od misteriozne bolesti...

Nije sva proročanstva pogodila...

Slijepa bugarska proročica Baba Vanga, koju mnogi smatraju Nostradamusom 20. stoljeća, prije smrti 1996. godine, iznijela je svoja predviđanja i za 2020. godinu. 

U uspješna proročanstva ovoj bugarskoj starici pripisuje se uspon ISIL-a i predviđanje izlaska Velike Britanije iz Europske unije. Za 2020. godinu Baba Vanga je predvidjela da će netko iz osobnog osiguranja ruskog predsjednika pokušati ubiti Vladimira Putina. Navodno je predvidjela da će biti čak četiri pokušaja ubojstva na predsjednika Putina, piše Yahoo News. S druge strane, američki predsjednik Donald Trump će oboljeti od "misteriozne bolesti" te će ostati gluh. Baba Vanga nije predvidjela kako će ta njegova bolest utjecati na kampanju za drugi Trumpov mandat u Bijeloj kući. 

Ako je vjerovati ovoj proročici, ni Europljanima se u sljedećoj godini ne piše dobro. Ona je tvrdila da će naš kontinent 2020. pogoditi snažna ekonomska kriza, no nije poznato hoće li se ona dogoditi zbog Brexita ili nekog drugog razloga. Oni koji vjeruju proročanstvima slijepe bugarske proročice, koja je umrla u 85. godini, tvrde da se u njezina uspješna predviđanja mogu ubrojati i ona o raspadu Sovjetskog Saveza, izboru Borisa Jeljcina za ruskog predsjednika i teroristički napad na SAD 11. rujna. 

Također je navodno uspješno predvidjela i strašni tsunami 2004. godine u kojem je poginulo 228 tisuća ljudi. Za 2020. je predvidjela da bi snažni tsunamiji i potresi mogli pogoditi Aziju. No, nisu se sva njezina predviđanja pokazala istinitima. 

Ona je kazala da će u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva 1994. godine igrati dvije reprezentacije čije ime počinje na slovo B, ali su u stvarnosti utakmicu odigrali Brazil i Italija. Bugarska je ispala u polufinalu. Također je predvidjela i 3. svjetski rat u 2010. godini. No, oko toga predviđanja njezini prijatelji kažu da ga nikada nije izrekla.  

Reci što misliš!