Prognoze, kladionice

Osim novog predsjednika ili iste predsjednice, Što nam donosi 2020?

Osim novog predsjednika ili iste predsjednice, Što nam donosi 2020?
Screenshot/YouTube, ebay, Vijesti.hr, PIXSELL

Prognoziramo čuda neviđena.

2020. godina - okrugla, prijestupna, lijepih brojeva, početak novog desetljeća. Vraćaju se '20. godine kako bi mnogi na društvenim mrežama rekli, pa svi očekuju da ćemo se oblačiti u ovom điru:

Iako svi znamo da ćemo se i dalje narednih godina truditi pratiti modne uspone i padove Kim Kardashian i ekvivalentne muške modne ličnosti. Budući da je Baba Vanga predvidjela bolest Donalda Trumpa i atentat na Putina, pola svijeta će (standardno) biti u crnini.

Na spomen predsjednika, 5. siječnja biramo novog predsjednika ili staru predsjednicu. Mladi u Hrvatskoj kažu da će birati manje od dva zla, što je jako pohvalno za državu da im njihova budućnost to kaže. Nikako da se netko zapita, a, opet, sami smo si birali. Pa čestitamo unaprijed onome tko će pobijediti, probajte nas ne osramotiti - opet.

Po mnogima je 2019. bila užasno teška i naporna godina, ali neće vas ni ohrabriti činjenica da nam, po svemu sudeći, kreće još jedna kriza, još jedna recesija, još jedno stezanje remena i to na europskoj razini. 

Od sporta i ostalih evenata koji će nas zalijepiti uz ekrane, među ostalim, imamo Europsko u rukometu, nogometu, pa i Olimpijske igre u Tokiju za vrijeme najvećeg ljeta. Uz sve moguće glazbene festivale i sve filmove snimljene kod nas, nadamo se da turizam više neće padati. 

Sa spajanjem praznika i blagdana nećemo se toliko usrećiti - eventualno ćemo si ukrasti koji dan u mjesecu lipnju, sve ostale mogućnosti godišnjeg odmora pogledajte OVDJE.

U novom desetljeću prognoziraju smrt radija i televizije, potpuni uspon svih onih koji se bave YouTubeanjem, pa džaba nam svi fakulteti da smo to znali ranije. Pametni telefoni uskoro će biti ugrađeni u naš živčani sustav, transplatirat ćemo ljudske glave na dnevnoj razini i sve  to nama zvuči kao kad su 50-ih godina prošlog stoljeća govorili da ćemo već 2000. lebdjeti u letećim automobilima i živjeti svi u staklenicima. Ali, tko zna.

Znamo za kraj da je ovo godina Saturna u Jarcu - nismo shvatili, vjerujemo da ćemo svi biti radišni, marljivi i da će nam samopouzdanje rasti. Možda konačno političarima kažemo 'dosta je', ali samo možda. Godina je ova u kineskom horoskopu jednog štakora, pa svima u tom znaku želimo puno sreće ili što se već u tom horoskopu želi.

Sve što vam mi želimo je zdravlje, ostalo će lako doći. Budite nam sretni, čuvajte se i trudite još više nego u proteklom desetljeću. 

 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!