NJAM

Najveći lanac pizzerija stiže u Zagreb: Evo gdje ćemo moći jesti najfiniju pizzu na svijetu

Najveći lanac pizzerija stiže u Zagreb: Evo gdje ćemo moći jesti najfiniju pizzu na svijetu
Domino's

Ključ uspjeha Domino’s Pizze osim kvalitete je i brzina dostave koja će biti maksimalno 30 minuta

Za dolazak Domino's Pizza, lidera u dostavi pizza s više od 16.300 poslovnica u više od 85 zemalja zaslužna je tvrtka All about pizza Mihaela Svibena i njegov poslovni partner Nils David Gornall.

“U ovu priču krenuli smo prije nešto više od godinu dana, a surađujemo s investitorom koji već ima poslovnice Domino’s Pizze u Japanu, Njemačkoj, Novom Zelandu i Australiji. Upoznao sam ga na katamaranu i kroz razgovor shvatio da je jedna od vodećih osoba u kompaniji Domino’s Pizza. Iako već imamo jake igrače i kvalitetu, Hrvati vole pizzu, a mi nudimo američki stil pizze koji je potpuno drugačiji od svega trenutačno dostupnog na našem tržištu”, otkrio je Sviben za Poslovni dnevnik.

Otvorenje prve poslovnice u Ulici Kneza Mislava preko puta hotela Sheraton u Zagrebu očekuje se u travnju ili svibnju, a prva posebnost koju Sviben ističe jest da će se pizze pripremati na licu mjesta, ispred kupaca će se mijesiti tijesto i slagati sastojci.

Kako tvrdi, ključ uspjeha Domino’s Pizze osim kvalitete je i brzina dostave koja će biti maksimalno 30 minuta. U planu mu je do kraja godine otvoriti još jednu pizzeriju u Hrvatskoj. 

Što se tiče zaposlenika, trenutačno traže četiri voditelja poslovnice, a za ostatak tima u planu im je zaposliti studente kojima će, kaže, ponuditi dobre satnice. “Želimo da 70-80 posto naših zaposlenika budu studenti koji će kod nas brzo moći napredovati”, kazao je Sviben.

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!