Ostani doma

nenadmašna ljepota

Bajkovito i očaravajuće: Advent u Opatiji ove godine ostavlja bez daha

Bajkovito i očaravajuće: Advent u Opatiji ove godine ostavlja bez daha
VisitOpatija

Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište, jedinstveni glazbeno-scenski spektakli...

"Bajkoviti parkovi s Orašarima „na straži“, nenadmašna ljepota adventskih dekoracija, gastronomski specijaliteti inspirirani blagdanskim obiljem te čokoladne delicije kao „šećer na kraju“ učinit će Opatiju nezaobilaznom destinacijom ove zime!", tako počinje priča o ovogodišnjem Adventu u Opatiji, piše na službenim stranicama Visit Opatija.

Dalje stoji: "Raskošno ukrašene gradske ulice i trgovi, klizalište, jedinstveni glazbeno-scenski spektakli na prekrasnim lokacijama, sve je to jedan maleni dio zimske čarolije Adventa u Opatiji. Zvuci veselih božićnih pjesama dopiru sa svih strana, a opojni mirisi kuhanog vina i vrhunske tople čokolade posjetiteljima pružaju posebno iskustvo. Božićni ugođaj, blaga zimska klima i blizina mora pravi su recept za Advent iz snova.

Najljepši Advent uz more i ove će zime u prilagođenom obliku Opatiju ponovo ukrasiti svečanim blagdanskim ruhom. Zima u ovoj slavnoj europskoj destinaciji duge tradicije donosi posebne draži i iskustva: miris punča i kuhanog vina, okus najfinijih slastica iz gradskih kavana, zvuk božićne glazbe u parkovima i na ulicama, šetnje na ljekovitom zraku uz samu morsku obalu, opuštanje uz posebne wellness tretmane u hotelima i spa-centrima.."

Je li to stvarno tako? Pogledajte fotografije i uvjerite se sami

(VisitOpatija)

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!