popularni Zagrebački umirovljenik

Varteks pozvao Tonija (82), inače bivšeg manekena, da im bude model za njihova odijela!

Varteks pozvao Tonija (82), inače bivšeg manekena, da im bude model za njihova odijela!
RTL

Zagrebački umirovljenik i bivši maneken Taljat Selmani (82), poznat i kao Toni, koji je oduševio dio javnosti svojim savjetima za zdrav život, opet će raditi kao maneken

Nakon što je vidio njegovu video snimku na internetu, predsjednik Uprave Varteksa Nenad Bakić kontaktirao ga je te mu ponudio da odjene njihova odijela, ali i da prošeta modnom pistom.

Zagrebački umirovljenik i bivši maneken Taljat Selmani (82), poznat i kao Toni, koji je oduševio dio javnosti svojim savjetima za zdrav život, opet će raditi kao maneken.

Nakon što je vidio njegovu video snimku na internetu, predsjednik Uprave Varteksa Nenad Bakić kontaktirao ga je te mu ponudio da odjene njihova odijela, ali i da prošeta modnom pistom. Toni je to prihvatio.

- Varteks, moj lijepi i najljepši Varteks. Njihova odijela za mene su i dalje najljepši odjevni predmet. Zašto ne bih nosio to njihovo odijelo? To je meni nekad bilo naj, a i dandanas mislim da je naj. Sada imam previše odijela, ali Varteks će vječno ostati najbolji za mene - rekao je Toni za Jutarnji list.

Popularnost ga je odvela i do Zorana Šprajca, a što je rekao u RTL Direktu, pogledajte u videu.

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!