Danas je i finale

Kauboji završili šesti na Svjetskom, igrači ljubili Stevanovića za kraj: 'Hvala ti, Stivi!'

Kauboji završili šesti na Svjetskom, igrači ljubili Stevanovića za kraj: 'Hvala ti, Stivi!'
Vijesti.rtl, Buzzara.hr

Danas završava Svjetsko rukometno prvenstvo koje se odvijalo u Danskoj i Njemačkoj.

Kauboji su svoje završili - osigurali su kvalifikacije za Olimpijske igre iduće godine, završili su na šestom mjestu zbog jučerašnjeg poraza od Švedske.

Cijelu je utakmicu komentirao kapetan Domagoj Duvnjak koji je zadovoljan rezultatom Hrvatske na ovom prvenstvu i koji smatra da hrvatski rukomet ima svijetlu budućnost:

"Teško je igrati kad utakmica ne znači ništa, ali možemo biti optimistični i pozitivni, odigrali smo dobar turnir. Nažalost, prvo poluvrijeme protiv Brazila mora biti za zaborav, ali ostalo je bilo OK do današnje utakmice. Krasila nas je borba, zajedništvo na terenu i izvan njega, mislim da hrvatski rukomet ima svijetlu budućnost".

Ovo je, nažalost, bila oproštajna utakmica za Ivana Stevanovića, našeg 'Stivija Wondera', golmana koji je upravo taj nadimak stekao na Europskom prvenstvu u Poljskoj.

Da bi se vidjelo i koiko je značio ovoj reprezentaciji, pobrinuo se njegov suigrač Manuel Štrlek koji je pred RTL-ovim kamerama usred davanja izjave izljubio Stevanovića te mu poručio : "Hvala ti, Stivi!'

Cijeli video i intervju sa Stivijem možete pogledati OVDJE.

Inače, danas se igra finale Svjetskog u 17.30 u Herningu, a bore se Danci i Norvežani - bitno je napomenuti da će ovo biti povijesna utakmica jer nijedna od ovih reprezentacija nikada nije osvojila zlatnu medalju.
Za treće mjesto nešto će se ranije boriti Njemačka i Francuska.

 

Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!