Znači, stvarno?!

Nova hrvatska zvijezda: 'Svi kradu, al ja ću se zaposlit kod svog Bandića'

Nova hrvatska zvijezda: 'Svi kradu, al ja ću se zaposlit kod svog Bandića'
Screenshot / Twitter

Na mladima svijet ostaje?

Po svim je društvenim mrežama, a najviše na Twitteru, krenula kružiti snimka mlade djevojke iz Zagreba koju je uhvatila ekipa N1. Intervjuirali su je povodom Dana mladih.


Izvor: Screenshot / Twitter

'Mladi nisu danas politički obrazovani. Politika je danas živi lopovluk, po meni. Država je prelijepa, pokradena je jako puno. Mislim da je to veliki problem današnjice. Pokušavam da se što više obrazujem. Jezici što više. Što je broj jedan. Jer bez jezika si danas vrlo neobrazovan - kaže djevojka i dodaje da studira Javnu upravu. - Zaposlila bih se u državnu firmu. Kod svoga Bandića. Ja Bandića stvarno uvažavam. Doprinio je gradu dosta. Nema čovjeka koji nije bar nešto pokrao u Hrvatskoj. Smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela nekako zaposliti kod njega. Sutra kad završim fakultet - komentirala je studentica.

 

Tko kaže da mladi nisu zainteresirani za politiku? Neki će reći zbog partikularnih interesa... #danmladih pic.twitter.com/KYf1OKplIh

Nije ni čudo da je pokupila pregršt reakcija i komentara. Izvukli smo najoriginalnije:
'Sve je lopovluk, ali ide kod Bandića. Curo, bravo! To treba znat' 'Na mladima svijet ostaje' 'Fali znanja o politici, to jedino'.

Valja napomenuti kako je djevojka rekla da će Kolindi dati glas jer je na strani žena.

Izdvojeno

Reci što misliš!