Ostani doma

Umro joj muž

Srećo laku noć, dobro jutro tugo: Klepetan došao pozdraviti Malenu i nedugo zatim preminuo

Srećo laku noć, dobro jutro tugo: Klepetan došao pozdraviti Malenu i nedugo zatim preminuo
Pixsell

Priča ptičjeg Romea i Julije se nažalost dovela kraju. Najpoznatija hrvatska roda je ostala bez muža.

Klepetan se u Brodski Varoš vratio još 18. ožujka, što je puno ranije nego inače, no nije se vratio da ostane sa svojom ljubavnicom preko ljeta, nego da se pozdravi s njom

Umirovljeni domar, Stjepan Vokić, koji već trideset godina brine o Malenoj, objasnio je da je njegov 'Klepo' došao u gnijezdo star i jako bolestan. 

"Četvero njih (ptića) je došlo kod matere na dasku i tri-četiri sata su tužno klepetali. Tada sam znao da je Klepo otišao da umre. Znate kako kažu da ptice umiru pjevajući", ispričao je Vokić.


via GIPHY

"Malena je othranila 66 malih, dosta je to za jednu majku. Jako sam vezan za nju. Ne idem ni na more, niti s prijateljima nikuda, uvijek samo brinem oko nje. Pokušavam naći ribu da ju prehranim, ali jako je teško jer je sve devastirano", rekao je Stjepan koji unatoč svim problemima skrbi o Malenoj i njezinim malenima. 

Stjepan je obišao okolicu tražeći Klepetana nakon što se on pozdravio s Malenom, no nije ga uspio naći. Tada mu je bilo jasno da je Klepetan preminuo.

Nadajmo se da će Malena uskoro naći novog ljubavnika da ju barem malo utješi, a za dano vrijeme je ovaj umirovljeni domar odlučio Malenoj malo obnoviti postolje i gnijezdo, piše portal 100posto

Podsjetimo se da je prelijepa priča o Malenoj i Klepetanu završila na poznatoj stranici The Dodo i oduševila na stotine tisuća ljudi diljem svijeta. 

Sad nas ispričajte, moramo pustiti jednu muževnu suzu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!