Ostani doma

Tata je imao kameru u pravom trenutku

'Charlie bit my finger' dječaci osvojili su internet, evo kako danas izgledaju

'Charlie bit my finger' dječaci osvojili su internet, evo kako danas izgledaju
Screenshot/YouTube

Od zarađenog novca osigurali su si život.

Howard Davies-Carr prije 12 godina je, sasvim slučajno, jednom prilikom snimao svoja dva sina za uspomenu. Tada  trogodišnji Harry je čuvao jednogodišnjeg Charliea. Charlie je ugrizao Harryja, što ga je poprilično zaboljelo - sve ostalo je povijest.

Nisu ni sanjali da će koji mjesec kasnije video imati skoro 3 milijuna pregleda, a do prosinca 2008. biti među top 15 najgledanijih videa s čak 65 milijuna pregleda.  U kolovozu 2009. godine 'Charlie bit my finger' postao je drugi najgledaniji video na YouTubeu, a već u listopadu tada najgledaniji video u povijesti YouTubea. 

Ne biste vjerovali, ali danas, 12 godina kasnije, video nije daleko od jedne milijarde pregleda.Novac od videa im je, kaže otac, omogućio da se odluče na još dvoje djece, da kupe kuću i da djeca idu u privatne škole. 

Prije dvije godine, kada se obilježavala deseta godišnjica od uploadanja videa na YouTube brojni su mediji snimili priloge o njima. Charlie je tada objasnio da ga ne zanima 'internetska' karijera, a Harry je rekao da ga nešto takvo ne zanima, prenosi 24sata

Reci što misliš!