#ForzaPornhub

Još jednom dokazali zašto su najbolji: Pornhub posjetiteljima iz Italije dijeli besplatan Premium pristup!

Još jednom dokazali zašto su najbolji: Pornhub posjetiteljima iz Italije dijeli besplatan Premium pristup!
Shutterstock

Ako imate internet, a s obzirom na to da upravo čitate ovaj članak, velika je vjerojatnost da ste čuli za mega popularnu stranicu Pornhub. Kad god se u svijetu dogodi nekakva katastrofa, Pornhub uvijek da sve od sebe kako bi pomogao drugima...

Ako imate internet, a s obzirom na to da upravo čitate ovaj članak, velika je vjerojatnost da ste čuli za megapopularnu stranicu Pornhub. Kad god se dogodi nekakva globalna katastrofa, Pornhub uvijek pokaže svoju veličinu (ne mislimo na onu veličinu).

Pornhub se tako i ovaj put isprsio, te je posjetiteljima iz Italije odlučio podariti premium pretplatu kako bi im 'olakšali' vrijeme u karanteni radi korona virusa.

Tako će talijanski korisnici tokom cijelog tekućeg mjeseca moći koristiti Pornhub Premium bez unošenja podataka o svojim karticama. Isto tako, Pornhub također dio svog profita donira lokalnim bolnicama kako bi im olakšali borbu protiv korona virusa.

U Italiji zatvorene su gotovo sve trgovine osim trgovina namirnicama i ljekarni, a ljudi koji bez opravdanja izađu iz izolacije bi mogli biti kažnjeni sa kaznom od 2500€. Ukoliko im ove kazne nisu dovoljan razlog da ostanu u svojim domovima, vjerujemo da im je Pornhub dao dovoljno dobar razlog da ostanu doma...

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!