Ostani doma

Mašta radi svašta!

Garfield od mrkve, mravi od cikle: Ovo je Sanella i ovo su njena kulinarska remek-djela

Garfield od mrkve, mravi od cikle: Ovo je Sanella i ovo su njena kulinarska remek-djela
Facebook/Sanella Drobnjak

Slobodno ju zapratite na društvenim mrežama - curit će vam sline, a poželjet ćete kod kuće napraviti nešto slično!

Leteći po društvenoj stranici Facebook, sasvim slučajno smo naletili na Sanellu Drobnjak koja na svom profilu objavljuje maštovite kulinarske reakcije koje mnoge ostavljaju bez daha. 

I to s razlogom! Nema te namirnice s kojom ona ne zna napraviti malo remek-djelo.

'Obzirom da mi je hoby slikanje, gledajući hranu palo mi je na pamet da pokušam nešto ''napraviti'' i od  nje, a da opet bude estetski lijepo. I tako sam kist i platno zamijenila nožićem i daskom za rezanje', počinje Sanella.

 

Pa se tako na toj dasci najčešće reže sir i...: 'Najviše volim raditi sa svježim povrćem i sirom jer se stvarno može oblikovati u toj mjeri da izgleda kao naslikano'.

Sve što objavi na svom Instagramu i na jednoj kulinarskoj grupi (koja broji čak više od 57 tisuća članova) joj je na svojevrsan način drago i 'pri srcu', a pratitelji ju često ohrabruju u nadi da radi još bolje specijalitete na tanjuru. 'Oni', kaže Sanella, 'svaki put govore da jedva čekaju moju novu objavu jer svaki tanjur ima svoju priču'.

Najviše voli raditi likove iz crtića. 'Sama dolazim na ideje, a za izradu mi treba oko 30 minuta. Ovisi ima li ideja puno sitnih detalja ili ne'.

Na kraju smo ju pitali koja joj je najdraža kreacija: 'Meni su sve kreacije drage,ali uvijek volim spomenuti balerinke od patliđana,jer je to kompletno glavno jelo. U šali me znaju pitati koji je to broj? Ili, da li ima broj 39?,a ja im uzvratim šalom da radim po narudžbi'.

(Sve fotografije nalaze se na Facebook profilu Sanella Drobnjak) 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!