Ostani doma

Prioriteti su jasni

Vratit će se kad riješi problem: Bosanac pobjegao iz zatvora kako bi se pomirio sa ženom

Vratit će se kad riješi problem: Bosanac pobjegao iz zatvora kako bi se pomirio sa ženom
Shutterstock

Sredinom prošlog tjedna jedan 38-godišnjak se odlučio na bijeg iz Kaznenoupravnog zavoda u Orašju. Nakon što mu je žena priopćila da želi razvod, odlučio je pobjeći iz zatvora u nadi da će uspjeti spasiti svoj brak...

 

38-godišnji Edis Zukić, sredinom prošlog tjedna pobjegao je iz Kaznenopopravnog zavoda u Orašju, navodno kako bi se pomirio s ženom, pišu bosanskohercegovački mediji.

“Nama je bijeg zatvorenika prijavljen u 17.40 sati. Odmah smo se dali u potragu i o njegovom bijegu smo obavijestili sve okolne policije u oba entiteta, Brčko Distriktu i Graničnu policiju BiH. Obavili smo uviđaj na mjestu bijega tijekom kojeg smo utvrdili da mu je u bijegu pomogao drugi zatvorenik. Riječ je o 27-godišnjem Vedranu K. iz Gornjeg Srebrenika. Njega sumnjičimo da je izvršio krivično djelo omogućavanje bijega osobi kojoj je oduzeta sloboda. O svemu smo obavijestili i dežurnu tužiteljicu Kantonalnog tužilaštva u Orašju, komentirali su iz policije.

“Zatvorenik je preskočio zid uz pomoć drugog zatvorenika koji ga je podigao na zid. Sve se lijepo vidi na videonadzoru. Pobjegao je dok je trajala večera”, prenosi Dnevni avaz.

Naime, u zatvoru su za odbjeglog zatvorenika rekli da je uvijek bio pristojan i poslušan, te da je pobjegao isključivo radi obiteljskih problema. Prije bijega je ostavio pismo u kojem je objasnio svoje obiteljske probleme, te se unaprijed ispričao Upravi zatvora i obećao da će se dobrovoljno vratiti u zatvor nakon što ih riješi...

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!