Brak na prvu Australija
Sezona 9
Sezona 5

36.epizoda

Nakon šest tjedana od kraja eksperimenta, bivši parovi okupljaju se kako bi podijelili iskustva o životu nakon eksperimenta. Međutim, čim sudionici stignu na okupljanje, postaje jasno da među grupom, pa čak i među nekim parovima, još uvijek postoje neriješene stvari koje treba razjasniti. Kada sudionici sjednu za večeru, otkriva se tajna jedne nevjeste koja je pokušala osvojiti drugog mladoženju prije izricanja posljednjih zavjeta, a čini se da jedan bivši par i dalje gaji osjećaje jedno prema drugome.

35.epizoda

Kako se eksperiment približava kraju, parovi odlaze svaki na svoju stranu da razmisle o svojim posljednjim zavjetima. Ella i Mitch, potreseni Ellinim šokantnim priznanjem na posljednjoj večeri, razmatraju hoće li njihovi različiti stilovi komunikacije ikada funkcionirati u stvarnom svijetu. Domenica procjenjuje jesu li njezini osjećaji prema Jacku dovoljno jaki da opravdaju preuzimanje rizika od još jednog emotivnog sloma, tako brzo nakon razvoda. Selina dobiva nekoliko istina od svoje majke, koja nije bila impresionirana Codijevim nespretnim i nezainteresiranim ponašanjem tijekom posjete Adelaidu. Kada se parovi ponovno okupe na posljednjim zavjetima, dva para će otići zajedno, dok će jedna nevjesta ostati slomljenog srca.

34.epizoda

Tri para napuštaju eksperiment i pripremaju se za svoje posljednje zavjete. Olivia dobiva svoj sretan završetak kada Jackson oprašta njene mane zbog ljubavi. Brent i Tamara završavaju u najeksplozivnijim posljednjim zavjetima do sada. Selina i Cody odlaze u Adelaide kako bi dobili odobrenje od Therese, prije nego što se razdvoje kako bi izrekli svoje posljednje zavjete.

33.epizoda

Kako se bliži vrijeme za posljednje zavjete, pet preostalih parova eksperimenta priprema se za posljednju večeru. Dok neki koriste priliku da poprave odnose i zaborave nesuglasice, drugi ne odustaju od dugotrajnih nesuglasica, što dovodi do izbijanja nagomilanih frustracija za stolom. S obzirom na već napetu situaciju, stručnjaci imaju posljednje iznenađenje za parove - povratak kutije iskrenosti. Bez mjesta za skrivanje, preostali parovi prisiljeni su voditi otvorene razgovore o svojim vezama, što za jedan par možda dolazi prekasno.

32.epizoda

Reunion ponovno okuplja sve za večerom. Preostali sudionici odlučni su u svojoj namjeri da dobiju odgovore od Danijela i Caroline. Selin dolazi spremna da uzburka situaciju i sukobi se s Tamarom u žestokoj raspravi koja eskalira. Dok večer za dečke postaje kaotična dolaskom Danijela, Dion i Mitch iskazuju svoje nezadovoljstvo prema njemu.

31.epizoda

Nakon intenzivna dva mjeseca, preostali parovi stigli su do svojih finalnih spojeva. Ella i Mitch biraju vožnju skuterom po moru, Jack će Domenici pokazati okuse Italije, dok Selina tijekom ručka osjeća frustraciju zbog Codyjeva nedostatka truda u ovako kasnom dijelu eksperimenta. Brent oduševljava Tamaru spojem sa psićem, ali njihov posljednji spoj doživljava neočekivani preokret prije večere na luksuznom krstarenju lukom.

30.epizoda

Preostalih pet parova sada ulazi u ključnu fazu eksperimenta, nazvanu Tjedan refleksije, gdje će biti testirani analizom koliko su daleko zajedno došli i na kojim ključnim elementima njihove veze još treba usmjeriti pažnju. Svi parovi moraju dati povratne informacije drugom paru u eksperimentu, ali neki od njih će možda teško prihvatiti primljene povratne informacije.

29.epizoda

Nakon burne večere na kojoj je Cody otkrio da je Olivia pronašla i dijelila fotografiju Domenice s OnlyFansa, napetost se širi među članovima grupe dok se približava posljednja ceremonija predanosti. Sam i Al odlučuju otići, dok se ostali parovi odlučuju ostati. Stručnjaci oštro upozoravaju Oliviu zbog širenja fotografije.

28.epizoda

Parovi se vraćaju s tjedna provedenog kod kuće i dolaze na predzadnju večeru eksperimenta, gdje počinje dramatična situacija zbog golih fotografija koje su se pojavile među određenim članovima grupe. Na večeri se događa kaos kad se skandal neočekivano otkriva za stolom, iznenađujući uključenu mladenku i uzrokujući nemir tijekom večeri dok članovi grupe bivaju ispitivani o tome kako su vidjeli fotografiju.

27.epizoda

Tijekom tjedna boravka kod kuće, parovi nastavljaju upoznavati jedno drugo dok provode vrijeme kod kuće, uz savjete obitelji i prijatelja. Dok neki dobivaju podršku, drugi se suočavaju sa stvarnim životnim izazovima i shvaćaju da idealizirane romantične priče možda nisu održive dugoročno.

26.epizoda

Nakon nemirnog tjedna odmora i ceremonije predanosti, parovi se oporavljaju dok eksperiment ulazi u svoju sljedeću uzbudljivu fazu - tjedan boravka kod kuće. Dok se neki parovi uspješno prilagođavaju svojim kućnim okruženjima, drugi se pitaju mogu li ostati zajedno izvan sigurnosti eksperimenta.

25.epizoda

Dolazi pretposljednja ceremonija predanosti eksperimenta. Dok se neki parovi sve više jačaju iz dana u dan, drugi su na rubu pucanja. Nakon izazovnog tjedna u njihovim vezama, Carolina je napustila show, Dion je sam na kauču, dok Sam i Al, te Brent i Tamara iznose svoje probleme s ekspertima i traže savjete kako dalje. Međutim, za Kate, pijano ponašanje koje pokazuje Matt biva previše i par odlučuje napustiti eksperiment.

24.epizoda

Nakon turbulentnog odmora, parovi se vraćaju u Sydney, a posljedice putovanja se osjećaju. Neki parovi su razdvojeni, dok su drugi ojačani iskustvom, ali sukob između Olivije i Domenice na ženskoj večeri još uvijek je svima na pameti. Iako su ostvarili neki napredak tijekom odmora, Mattova pijana noć u Skye Suitesima potaknula je Kate da se ponovno zapita o mogućnosti romantičnog odnosa među njima. Dolaskom na koktel zabavu, u zraku se osjeća napetost. Mnogi parovi ulaze odvojeno, svjesni Mattovih pijanih pustolovina noć ranije. Olivija je odlučna da neće ponovno razočarati Jacksona, dok Domenica želi mirnu noć. Dok svi zauzmu svoja mjesta za stolom, koji će od mnogih problema, a koji se kriju ispod površine, prvi isplivati na vidjelo?

23.epizoda

Nakon što je razbila čašu pred djevojakama, Domenica se suočava s jakim emocijama i odlazi sama u noć. Uznemiren postupkom svoje supruge, Jack dijeli Domenicinu stranu priče s dečkima. To potiče Jacksona da se suprotstavi supruzi Oliviji zbog njenih ponižavajućih komentara. Dok Tamara provodi vrijeme s djevojkama, Brent razmišlja o korijenu njihovih problema i obećava da će to raspraviti na završnom piću. Dion se također osjeća isključeno. Hoće li ovaj bračni izlet završiti sretno nakon svih uzbuđenja?

22.epizoda

Parovi se povlače na odmor kako bi isprobali kako bi njihovi odnosi mogli opstati u stvarnom svijetu. Međutim, dok su neki brakovi ojačani ovim iskustvom, drugi se brzo raspadaju, a napetosti među djevojkama dosežu vrhunac.

21.epizoda

Večer je četvrtog ceremonijala obaveza i dok neki parovi postaju sve jači, među ženama se formiraju nova rivalstva.

20.epizoda

Pred nama je četvrta večera, originalni parovi su pronašli svoj put do pozitivnog mjesta, ali novi parovi se bore nakon zahtjevnog tjedna. Carolina i Dion su na rubu prekida jer je Carolina emocionalno distancirana i još uvijek je fokusirana na Dana. Kate i Matt također se bore pronaći tu povezanost jer gledaju na svoj odnos iz vrlo različitih perspektiva.

19.epizoda

Originalni parovi nalaze se usred tjedna povratnih informacija, dok se suočavaju s reakcijama svojih roditelja nakon gledanja njihovih ceremonija obaveza. Nekima od njih to izaziva napetosti u njihovim odnosima. Novi parovi također su usred svoje intenzivne obuke, a Kate potvrđuje svoj nedostatak seksualne privlačnosti prema Mattu. S druge strane, Dion je odlučan osvojiti Carolinu romansom i šarmom, no Carolinu je ometalo zajedničko vježbanje s Danom.

18.epizoda

Tri nova bračna para se useljavaju, ali Jess napušta Dana čim zakorači u njihov novi dom. Dan je slomljen što mora napustiti eksperiment te se povezuje s kolegicom novopečenog bračnog para, Carolinom, s kojom osjeti iskru koja mu je nedostajala. U međuvremenu, Dom vodi Jacka na piknik gdje ga iznenađuje sa psima, a Jack je preplavljen emocijama i shvaća da je Dom žena za njega. No, za Ellu i Mitcha to je težak tjedan, jer Mitch prijeti napuštanjem eksperimenta, dok Ella očajnički pokušava spasiti svoju vezu.

17.epizoda

Dolazi treći ceremonijal obaveza u eksperimentu, i dok se neki parovi sve više jačaju iz dana u dan, drugi su na rubu sloma. Nakon izazovnog tjedna u njihovim odnosima, kako Cody i Selina tako i Jess i Dan iznose svoje probleme stručnjacima i traže savjete kako dalje. Međutim, za Selinu i Anthonyja, svađa od prošle noći predstavlja prevelik teret i odlučuju napustiti eksperiment.

16.epizoda

Na redu je treća večera za parove koji s nestrpljenjem očekuju dolazak dva najnovija para. Dolazak iznenađujućeg trećeg para, Jess i Dan, šokira sve prisutne, posebno Dom, čije brige zbog Jessinog ponašanja prema Danu potiču nju da se bori za njega i suoči Jess s njenom nezrelošću. Dvije snažne žene ulaze u sukob, što rezultira dramom tijekom večere. Anthony konačno izražava frustraciju prema Selin nakon još jedne sitne svađe, dok se stara strahovanja Selin ponovno javljaju nakon incidenta koji budi sumnje u emocionalnu dostupnost Codyja. Hoće li ovo značiti kraj za Selinu i Codyja?

15.epizoda

Dok se novopečeni mladenci spremaju za medeni mjesec, drugi par tek treba izreći svoje zavjete. Jess i Dan su oboje prošli kroz teške trenutke zbog gubitka svojih braće i sestara, ali hoće li ta povezanost biti dovoljna? Dok se njihovo vjenčanje približava turbulentnom završetku, hoće li i njihov medeni mjesec proći istim izazovnim putem ili će započeti divnu romansu? U isto vrijeme, Domenica i Jack se pomire nakon svađe na vjenčanju Kate i Matta

14.epizoda

Stručnjaci predstavljaju dva nova para koji će kročiti pred oltar - vječno sama Kate i udomitelj Matt te brazilska bomba Carolina i obiteljski orijentirani Dion. Hoće li to biti ljubav na prvi pogled za ove najnovije sudionike ili će imati turbulentan početak? U međuvremenu, originalni parovi imaju vremena razmisliti o svojim vezama dok prisustvuju vjenčanjima dva nova para, otkrivajući pukotine u braku između Domenice i Jacka.

13.epizoda

Nakon što su prošli kroz iskustva tjedna intimnosti, došlo je vrijeme da parovi prisustvuju drugoj ceremoniji predanosti eksperimenta. Parovi moraju otkriti jedni drugima i stručnjacima hoće li ostati ili napustiti eksperiment i svoje partnere zauvijek. Nakon šokantnog odlaska s večere, Andrewova budućnost u eksperimentu ostaje neizvjesna. Dok se drugi vjenčani parovi pitaju hoće li biti prisutan večeras, povrijeđena Holly odlučna je izraziti svoju istinu, s ili bez Andrewa. Vrlo napeti Tamara i Brent ulaze u borbu oko toga tko je najviše kriv za višestruke svađe proteklog dana. U međuvremenu, ljutita Sam optužuje Ala zbog pritiska da ju je natjerao na poljubac tijekom tjedna intimnosti.

12.epizoda

Nakon izazova intimnosti, parovi s nestrpljenjem iščekuju priliku da razmijene dojmove na svojoj drugoj večeri. Umjesto toga, dolaze u žarište napetosti, dramatičnih neslaganja i komplicirane dinamike grupe. Nakon što dobronamjerni pokušaj intervencije završi smiješno kratko, dolazi do eksplozivnog sukoba i izlaska, ostavljajući sve u neizvjesnosti glede budućnosti jednog od najkompleksnijih parova eksperimenta.

11.epizoda

Sredina je tjedna intimnosti, a parovi devete sezone postaju strastveni! Zadaci intimnosti, postavljeni od strane seksologinje Alessandre, potiču parove da istraže svoje fizičke i emocionalne granice, s nekim iznenađujućim rezultatima. Dok Selina i Cody postaju bliži, Andrew i Holly se razdvajaju. Selin i Anthony su na oporavku, a Dom i Jack postaju fizički intimni.

10.epizoda

Tjedan intimnosti je pred parovima, a pod vodstvom seksologinje, stručnjakinje Alessandre Rampola, parovi će doživjeti prilagođene zadatke kako bi im pomogli prevladati sve prepreke intimnosti. Dok se neki parovi prilagođavaju zadacima, za Dom i Jacka je to napeti tjedan, dok se za Holly i Andrewa nazire nada.

9.epizoda

Nakon uspona, padova i izazova Tjedna intimnosti, došlo je vrijeme za prvu ceremoniju predanosti za sve parove. Parovi će se morati sastati jedni s drugima, kao i sa stručnjacima, te otkriti hoće li ostati u svojem braku ili napustiti eksperiment zauvijek. Olivia i Jackson, kao i Mitch i Ella, prepričavaju tjedan ispunjen vrhuncima, dok Dom i Jack raspravljaju o svojoj intimnosti. Iskre frcaju između borbenih veza između Selin i Anthonyja, kao i veze Holly i Andrewa.

8.epizoda

Tjedan priznanja se nastavlja. Problemi u vezi Selin i Anthonyja dolaze do izražaja kada se suoče sa izazovnim zadatkom tijekom intenzivnog tjedna priznanja. Domenica brine o napretku svoje veze s Jackom, pošto je intimnost koju su imali na početku eksperimenta gotovo nestala. Također, dovodi se u pitanje razina privlačnosti koju Cody osjeća prema Selini, ali što točno Cody kaže Selini što je ostavi bez riječi?

7.epizoda

Tjedan priznanja predstavlja ključnu fazu u vezi parova koji se useljavaju zajedno, prolazeći kroz niz zadataka koje su stručnjaci osmislili s ciljem jačanja i produbljivanja njihove veze. Tamara i Brent prevladavaju početne razlike i podižu svoj odnos na sljedeću razinu. Selin i Anthony se oporavljaju nakon što Selin pokaže svoju ranjivost u vezi s rođenjem njezinog djeteta. U međuvremenu, veza između Holly i Andrewa dolazi do raskrižja kada Holly otkriva da očajnički želi dijete, dok Andrew to ne želi.

6.epizoda

Mladenci se pripremaju za prvu večeru eksperimenta. Nakon medenog mjeseca prepunog uspona i padova, Selin i Anthony se vraćaju odvojeno u Sydney. Dok neki partneri iznose teške istine, a neki pokazuju neugodne znakove naklonosti, večera eksperimenta zbliži djevojke, ali dijeli grupu.

5.epizoda

Dok iskre frcaju između najnovijih mladenaca, Jacksona i Olivije, najmlađi mladoženja Al ne uspijeva pronaći iskru sa svojom novom nevjestom Samanthom.

4.epizoda

Medeni mjeseci se nastavljaju za prve novovjenčane parove - Selin i Anthony, Tamara i Brent, Domenica i Jack, Ella i Mitch, Holly i Andrew te Selin i Cody.

3.epizoda

Vjenčanje Selin i Codyja pretvara se u pravu bajku, ali stvari se kompliciraju kada Selinina euforija preplavi njezinog budućeg supruga, koji uskoro shvati da ne osjeća iskru. Holly ostvaruje svoje snove s Andrewom, muškarcem iz snova i ocem iz Teksasa s jednim djetetom, koji na sreću nije pristaša Trumpa. Počinju medeni mjeseci, a romansa Holly i Andrewa pojačava se uz vruću kupku, dok Kutija medenog mjeseca otkriva Codyjeve istinske osjećaje koji dovode Selin do suza.

2.epizoda

U eksperiment ulaze dva uzbudljiva nova para. Razvedena Domenica nada se da će pronaći "onog pravog" i da neće razočarati svoju talijansku obitelj još jednim neuspjelim brakom. Zasigurno će biti impresionirana svojim spojem s Talijanom Jackom. Ella se nada da neće provesti deset godina sama, pošto je umorna od brutalne moderne dating scene. Njen budući suprug Mitch skeptičan je prema eksperimentu i stručnjacima, a hoće li između njih procvjetati romansa?

1.epizoda

Samohrani roditelji, Selin i Anthony, odmah su osjetili kemiju od trenutka kada su se sreli, a hoće li Tamarini pretenciozni stavovi predstavljati izazov za njenog budućeg supruga Brenta?