Brak na prvu UK
Sezona 7

12.epizoda

Dva nova para iznenađenja susreću se prvi put na kraju prolaza, ali dok za neke frcaju iskre, jedan se mladoženja predomišlja u zadnji čas.

11.epizoda

Važne odluke slijede na ceremoniji predaje. Tko će ostati u eksperimentu, a tko je došao do kraja puta?

10.epizoda

Na drugoj večeri, dvoje mladoženja ostaju sami, a 'Honesty Box' pojačava vrelu atmosferu, ostavljajući jednu mladenku bijesnu u želji da svi znaju.

9.epizoda

Na redu je 'Yes Week' i novopečeni supružnici istražuju igru moći u svojim brakovima dok počinju živjeti zajedno po prvi put, ali jedan mladoženja sam raspakira kofere.

8.epizoda

Na prvoj ceremoniji obvezivanja, parovi razgovaraju o svojim brakovima i donose ključnu odluku: Hoće li nastaviti raditi na svojim vezama ili otići?

7.epizoda

Počinje potpuno novo poglavlje eksperimenta, jer se parovi prvi put sastaju kao grupa na svojoj prvoj večeri, a drama je definitivno na jelovniku!

6.epizoda

Sljedeća skupina mladenaca otputovala je na medeni mjesec. Za neke je bilo mjesta samo zabavi na suncu, ali drugima je prvi zajednički odmor daleko od blaženog.

5.epizoda

Još četiri samca vjenčaju se sa strancem. Visoka očekivanja jedne mladenke mogla bi biti recept za katastrofu.

4.epizoda

Još dva para susreću se prvi put na dan svog vjenčanja. Može li jedna mladoženjina iznenađujuća objava ostaviti na cjedilu odbjeglu mladenku?

3.epizoda

Prva četiri para kreću na medeni mjesec. No dok ovo putovanje života zbližava neke mladence, drugi su na iskušenju do pucanja.

2.epizoda

Još dva para sklopila su brak. Dok jedna mladenka dobije više nego što je očekivala, prezaštitnički nastrojena prijateljica prijeti da će pokvariti veliki dan mladoženji i njegovom novom suprugu.

1.epizoda

Mladoženje i mladenke svoju posljednju noć slobode slave na momačkim i djevojačkim zabavama, a kako počinju prva vjenčanja, jedna mladenka ima ozbiljne nedoumice na kraju hodnika...