Brak na prvu USA
NOVA SEZONA

25.epizoda

Voditeljica Jamie Otis slavi 12 sezona bivših favorita BNP-a i prikazuje neke od njihovih najboljih trenutaka s nominacijama za Kuću slavnih Braka na prvu

24.epizoda

Četiri mjeseca nakon dana odluke, parovi iz Atlante su se vratili jer i novopečeni bračni par i novopečeni samac daju novosti o tome kako su im se život promijenio.

23.epizoda

Ponovno okupljanje u Atlanti nastavlja se dok Chrisova borba s pastorom Dwightom završava, Haley i Jacob nespretno razmišljaju o svom braku, a stručnjaci važu svoje parove.

22.epizoda

Voditelju Kevinu Frazieru pridružuje se pet parova iz Atlante kako bi razgovarali o svojim trenutnim vezama, otkrili svoje planove za budućnost i poravnali račune iz prošlosti.

21.epizoda

Put za pet parova dolazi do šokantnog i dramatičnog završetka.

20.epizoda

Tri bivša para Braka na prvu razgovaraju o vlastitim iskustvima i predviđaju što će se dogoditi na dan odluke s parovima iz Atlante.

19.epizoda

Uz težinu dana odluke koja se približava, svaki muž i žena upuštaju se u važne razgovore sa svojim voljenima dok važu svoju odluku koja će im promijeniti život.

18.epizoda

Devet dana ostalo je do dana odluke, parovi putuju u Hilton Head, SC na predah od svojih bračnih života.

17.epizoda

Sa samo dva tjedna do dana odluke, naša četiri para ponovno se vraćaju u svoju prošlost s nadom da će učvrstiti svoje brakove za budućnost.

16.epizoda

Budući da je dan odluke udaljen manje od tri tjedna, parovi se pojedinačno sastaju s dr. Pepperom i pastorom Calom kako bi ispitali ozbiljna pitanja koja još uvijek imaju o svom braku.

15.epizoda

Svih pet muževa postali su očevi pasa otkako su se oženili svojim nepoznatim supružnicima.

14.epizoda

Voditelj Kevin Frazier pridružuje se panelu medijskih stručnjaka koji raspravljaju o prvoj polovici sezone u Atlanti i predviđaju koji će parovi ostati zajedno ili se razvesti na dan odluke.

13.epizoda

Približavajući se prvoj prekretnici, parovi se podsjećaju na obvezu koju su preuzeli potpunog stranca prije mjesec dana.

12.epizoda

Tri tjedna nakon vjenčanja na prvi pogled, neki se parovi bore započeti ispočetka, dok se drugi suočavaju s izazovima koji se čine nepremostivima. Srećom, dr. Viviana je u gradu.

11.epizoda

Parovi koji su se vjenčali kao stranci prije samo dva i pol tjedna istražuju mogućnosti zaljubljivanja u stvarnom svijetu.

10.epizoda

Mladenci dobivaju zdravu dozu pravog razgovora dok se sastaju sa svojim prijateljima i obiteljima prvi put nakon vjenčanja.

9.epizoda

"Pravi život" počinje kad se mladenci vrate s medenog mjeseca i usele zajedno. Čak i sretni parovi primjećuju potencijalne probleme.

8.epizoda

Medeni mjesec u Vegasu nastavlja se za četiri novovjenčana para, uz zabavu, avanturu i romantiku. Međutim, par broj pet suočava se s neočekivanim šokom na svom medenom mjesecu.

7.epizoda

Na svom medenom mjesecu u Las Vegasu četiri para mladenaca postaju sve bliža dok saznaju više o svojim supružnicima, dok se jedan par mora nositi s razornom tajnom.

6.epizoda

Naših pet parova u zakonskom su braku kao potpuni stranci i sada će provesti svoju prvu noć zajedno kao muž i žena.

5.epizoda

Dva posljednja vjenčanja završavaju i svih pet parova upoznaje nove obitelji u koje su se upravo vjenčali. Dok neki parovi osjećaju da su predodređeni za uspjeh, za druge vlada sumnja.

4.epizoda

Deset odvažnih samaca poduzima krajnji skok vjere i susreće svog supružnika, potpunog stranca, pred oltarom.

3.epizoda

Deset samaca odbrojava do sudbonosnog dana kada će pred oltarom sresti tajanstvenu osobu s kojom će se vjenčati.

2.epizoda

Kevin Frazier domaćin je skupini insajderskih stručnjaka za ekskluzivni prvi pogled na epsku nadolazeću sezonu.

1.epizoda

Brak na prvu USA vraća se u Atlantu, gdje se dr. Pepper, pastor Cal i dr. Viviana susreću i procjenjuju samce i biraju deset onih koji će se udati za potpunog stranca.