Guštan s Pažaninom
Pogledaj odmah
Sezona 1

1.epizoda

Kako izgleda kad vrhunski chef priprema obroke u svom domu? To nam otkriva emisija „Guštan… s Pažaninom“. Popularni kuhar i član žirija „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, Ivan Pažanin ugostio je članove obitelji, prijatelje i brojne poznate osobe iz društvenog života. Gosti su guštali u raznim specijalitetima, a kroz razgovore saznajemo i nepoznanice iz njegovog privatnog života.

2.epizoda

S omiljenim splitskim chefom u drugoj epzodi dolaze guštati poznati splitski glazbenici Tonči Huljić, Jelena Rozga i Jole, a uz mirise i okuse odlične spize, u domu Ivana Pažanina, malo se i zapjevalo. Svoje slavne goste Ivan je odlučio zadiviti pravom morskom rapsodijom - lešadom od šanpjera (kovača) s brbavicama i škampima te šalšom s dimljenim plodovima mora i medaljonima od grdobine. Ovo jelo prava je poslastica za velike gurmane poput Tončija Huljića.

3.epizoda

Ivan Pažanin ugostio je ponajboljeg domaćeg chefa Hrvoja Zirojevića i poznatu slastičarku Teu Mamut. Kako bi ih zadivio hranom u svom domu, meštar od morske spize pripremit će tartar od kokota i buzaru od škampi. Za pripremu tartara iskoristio je i kulinarske vještine međunarodno priznatog chefa Zirojevića, koji je s gledateljima podijelio trikove i tajne koje je naučio diljem svijeta.

4.epizoda

Ivanu Pažaninu u goste dolaze velika imena hrvatske estrade, Zorica Kondža i Joško Banov. Supružnicima je splitski chef pripremio školjke na buzaru i gulaš od hobotnice. Ivan će tijekom pripreme gulaša objasniti koja je razlika između bijelog i crvenog luka te koji koristiti za koje jelo, a otkriva i u koje se zamke može upasti prilikom pripreme morskih plodova.

5.epizoda

Pažaninu u goste dolazi Željka Klemenčić.