Hell's Kitchen USA
Sezona 20

11.epizoda

Kulinarska vještina jednog kuhara daleko je od savršenog podudaranja s ostatkom tima, što dovodi do nevjerojatne eliminacije u kojoj jedan natjecatelj nema problema 'baciti suigrača pod autobus'.

10.epizoda

Napetost je visoka u crvenom timu jer se jedan kuhar osjeća izopćenim, a iscrpljujuća kazna će jednog od najboljih kuhara plavog tima gurnuti preko ruba.

9.epizoda

Dobrotvorna je noć u Hell’s Kitchenu i timovi moraju biti usklađeni za svoje posebne goste. Ali unutarnje svađe i napetosti u obje kuhinje šalju noć u drugačiji tijek.

8.epizoda

Kuhari započinju s mučnim izazovom koji testira sposobnost timova da rade zajedno tako što će kuhati u parovima u intervalima od pet minuta. Nakon nekoliko procjena jedan na jedan, kuhar Ramsay odabire pet kuhara.

7.epizoda

Šokantno potresanje tima prije izazova dovodi do nove timske dinamike, a krah jednog kuhara tijekom servisa za večeru dovodi kuhara Ramsaya do krajnjih granica.

6.epizoda

Gordon Ramsay vraća se s dosad najmlađim natjecateljima Hell's Kitchena, "Young Guns"! Ovih 18 natjecatelja mlađi su od 25 godina, a pobjednik epske sezone dobit će mjesto glavnog kuhara u Gordon Ramsay Steaku u Paris Las Vegasu.

5.epizoda

Velika promjena tima stvara nove odnose -- i nove napetosti -- u oba tima dok kuhari rade na svojoj komunikaciji. A kaotično posluživanje večere jednog tima dovodi do kontroverzne eliminacije.

4.epizoda

Natjecanje se zahuktava dok jedna natjecateljica pokušava postati predvodnica plavog tima, a druga pokušava pokazati svoju sposobnost da predvodi crveni tim. Oba tima moraju staviti suigrače na eliminaciju na kraju večeri.

3.epizoda

Kuhari se suočavaju s izazovom. Gordon otkriva da je Plavi tim poslužio sirovu piletinu tijekom večere.

2.epizoda

Young Gunsi lete visoko nakon svoje prve noći u Hell’s Kitchenu, ali iznenađujuća eliminacija završava putovanje jednog kuhara prije nego što je i počelo. Zatim, Young Gunsi zamahnu na svom prvom servisu za večeru, uz VIP gosta Mikea Tysona.

1.epizoda

Dvadeseta sezona predstavlja dosad najmlađe natjecatelje Hell’s Kitchena, “Young Guns” chefa Ramsaya! Ovi mladi kuhari prošetali su muzejom Hell’s Kitchena, ali hoće li itko od ovih kuhara zaslužiti svoje mjesto u povijesti Hell’s Kitchena?