Love Island Games
Sezona 1

16.epizoda

Romantika osvaja dan jer jedan par podiže svoju vezu na višu razinu; Otočani prisustvuju karnevalu, ali zabava prestaje kada počnu igre i parovi su prisiljeni okrenuti se jedni protiv drugih kako bi preživjeli.

15.epizoda

Svi otočani pošteno igraju za šest novih bombi koje su usmjerene na osvajanje srca i konkurenciju; ponovno spajanje uzdrma vilu i ostavi dvije djevojke same i izbačene s otoka.

14.epizoda

Vila je bačena u kaos dok šest novih All-Star igrača eksplozivno ulazi, ljubeći otočane koji su im zapeli za oko; Maya Jama se vraća i ranjivi parovi moraju se boriti u "Dvoboju" kako bi ostali u natjecanju.

13.epizoda

Sigurni otočani moraju odlučiti koje će ranjive otočane odbaciti, dok moćni par vile miješa sve parove prije sljedećeg izazova, "Ona je ulov"; Legende Love Islanda UK, Maura Higgins i Kem Cetinay sruše vilu s još iznenađenja.

12.epizoda

Eksplozivno ponovno spajanje ostavlja jednog otočanina u suzama, a drugog slomljenog srca; parovi moraju plesati za svoj opstanak u izazovu "Gone in A Heartbeat", a oni koji ne uspiju ubrzati puls ostaju ranjivi.

11.epizoda

Tri nove All-Star legende ulaze i uzdrmaju vilu uz užurbanu igru ​​"Spin the Bottle"; igra dobiva zaokret dok bombe upoznaju druge otočane, a iznenađujuće ponovno spajanje razbija saveze.

10.epizoda

The Hideaway se večeras otvara za pobjednički Power Couple, ali unutra moraju donijeti tešku odluku; to je povratak "Dvoboja" dok se dva ranjiva para bore u ringu, a poraženi par biva izbačen s otoka.

9.epizoda

Odanost je na kušnji dok All-Star otočani ispituju svoje veze; Članica kraljevske obitelji Love Island Maura Higgins domaćin je igre s visokim ulozima "Knowing Me, Knowing You", kako bi saznala koliko se dobro otočani međusobno poznaju, ali tu je i šokantna ispovijest.

8.epizoda

Ariana Madix predstavlja dvije nove britanske bombe iz Love Islanda UK koje potresaju veze u vili; jedan par biva ostavljen i pukotine u prijateljstvima počinju se prikazivati ​​dok otočani igraju divlju igru ​​"Smooch, Marry, Pie".

7.epizoda

Iain Stirling otkriva ekskluzivnu akciju iz omiljene tropske vile, uključujući ono što se stvarno događa kada se hrpa All-Star otočana iz cijeloga svijeta sretne po prvi put, plus isječke sa zabave, flerta i igara.

6.epizoda

Ariana Madix vraća se ugostiti igru ​​“Madix Mountain,” u kojoj se parovi bore za spašavanje svog partnera dok druge otočane označavaju crvenim zastavama; izgubljeni parovi mogu biti ostavljeni, ali postoji iznenađenje za spas za dvoje sretnih otočana.

5.epizoda

Otočani se probude i otkriju da je nova zgodna All-Star bomba ušla u vilu i nisu samo dečki ti koji su bacili oko na nju; Ariana Madix iz Vanderpump Rulesa upada na zabavu kako bi nadgledala prvo ponovno spajanje sezone.

4.epizoda

Ulozi su visoki, a taktika prljava kada se komunikacijske vještine otočana testiraju u izazovu "Most Wanted"; pobjednici su okrunjeni kao moćni par, a Maya Jama se vraća da nadgleda prvo izbacivanje iz vile.

3.epizoda

Cely i Johnny nastavljaju raditi na svojoj prošlosti dok Justine razmišlja s kojim bi britanskim dečkom mogla biti u paru u budućnosti; burna igra izazova otkriva neka iznenađujuća nova savezništva između međunarodnih otočana.

2.epizoda

Dvije bombe All-Stara ulaze u vilu s pogledom usmjerenim na dvoje otočana s kojima se žele spojiti, ali prije nego što uspiju ukrasti, moraju se boriti u teškom izazovu pod nazivom "Dvoboj" koji vodi Maya Jama.

1.epizoda

Maya Jama dočekuje All-Star otočane koji se vraćaju u tropsku vilu za još jednu priliku da pronađu ljubav; parovi se formiraju nakon što djevojke prođu kroz igru ​​"All Spies On Me", ali dolazi do šokantnog obrata..