Sezona 1

1.epizoda

Uzbudljivi reality show Samit prati grupu od četrnaest natjecatelja koji se suočavaju sa izazovima izazovne ekspedicije po planinama Novog Zelanda dok se natječu za prestižnu nagradu. Sudionici se bore s ekstremnim uvjetima, timskim zadacima i osobnim izazovima kako bi dokazali svoje sposobnosti i izdržljivost. Samit donosi neizvjesnost, dramu i napetost dok se natjecatelji bore za pobjedu i priliku osvojiti titulu najboljeg alpinista. Dinamika grupe Samita dolazi pod upitnik kada jedan član počne zaostajati. Ovaj trenutak stavlja na kušnju njihovu solidarnost. Hoće li usporiti kako bi pomogli kolegi ili će nastaviti prema vrhu kako ne bi izgubili svoju šansu za nagradu? Pratite njihovu borbu na najvišim visinama u nevjerojatnom showu koji testira granice fizičke izdržljivosti i mentalne snage.

2.epizoda

14 planinara započelo je avanturu života kako bi dosegnuli vrh u roku od 14 dana, ali shvaćaju da neće svi uspjeti. Jedan planinar je pao i više nemaju milijun dolara.

3.epizoda

Na planini je ostalo 12 planinara, a samo 11 preostalih dana da stignu do vrha i osvoje novčanu nagradu. Grupa shvaća da uspon na vrh zahtijeva puno više od fizičke izdržljivosti.

4.epizoda

Grupa je zaostala za jedan dan, a preostalih 10 članova ima samo 7 dana da stignu do vrha s 785.000 dolara preostale nagrade na svojim leđima.

5.epizoda

Jansovo ismijavanje Čuvara planine gura planinare u zastrašujuću utrku za svoje živote, dovodeći odnose, povjerenje i moralne dileme do dramatičnog vrhunca.

6.epizoda

Samova izdaja košta grupu više od vremena i novca te ih ostavlja u neizvjesnosti. Kome zaista mogu vjerovati? Osluškujući probleme, Jans pronalazi put do Brookeina srca. Sa savezima koji se mijenjaju, tko će biti sljedeći na udaru?

7.epizoda

Grupa od sedam planinara smanjuje se na šest kada se suoči s dvostrukom preprekom koju predstavlja divlji vodopad, a time i razdvaja grupu. No, događa se i nešto još ozbiljnije, jer ubojiti obrat mijenja dinamiku igre.