Emisije

Sjećate se Marine iz 'Big Brothera'? Nije se puno promijenila u 20 godina, a u braku je i ima dvoje djece

Marina Bajlo došla je do finala prvog 'Big Brothera' 2004. godine, a nije se puno promijenila otada te uspješno usklađuje privatni i poslovni život

RTL.hr
10.04.2024 17:00

Marina Bajlo bila je jedna od kandidata prvog 'Big Brothera' koji su došli do samog finala, a pobjeda joj je izmakla za dlaku i odnio ju je Saša Tkalčević. Mnogo se pričalo o njezinom odnosu sa Zdravkom Lamotom s kojim se pojavljivala na raznim događanjima i potvrdili su vezu. Spominjale su se i simpatije Alena Macinića prema njoj dok su bili u Big Brother kući. Domaći mediji su pisali i da se Marina preselila u Zagreb kako bi bila bliže Zdravku. 

Zdravko Lamot i Marina Bajlo
Zdravko Lamot i Marina Bajlo FOTO: pixsell

"Zdravko mi zaista puno znači, mnogo mi pomaže i često je kod mene. Super nam je zajedno, izvrsno se slažemo, uživamo u zajedničim trenucima. Naravno da tu postoje i emocije, no oboje smo mladi i zasad nismo za ozbiljnu vezu. Ovakav nam odnos savršeno odgovara", izjavila je tada Marina. 

Marina Bajlo i Alen Macinić
Marina Bajlo i Alen Macinić FOTO: RTL

Neko vrijeme je radila na lokalnoj televiziji, a kada je ukinuta i njezina veza sa Zdravkom je završila na prijateljski način, odlučila se vratiti u Pulu. Ondje je počela raditi u obiteljskom kafiću. "Big Brother mi je pomogao jer sam upoznala svijet estrade koji inače ne bih imala priliku upoznati. Nosila sam neke revije i završila školu za radijskog i televizijskog voditelja", objasnila je Marina. 

Marina Bajlo
Marina Bajlo FOTO: Privatni album

Marina sada živi u Puli gdje vodi kafić te je u braku i rodila je kćer i sina. Po njezinim fotografijama može se vidjeti da se nije puno promijenila otkad je 2004. sudjelovala u 'Big Brother'. 

Veliku ponudu emisija pogledajte na platformi Voyo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO OD 'HELL'S KITCHEN HRVATSKA':