Hana objavom na Instagramu otkrila svoju emotivnu stranu: 'Ma, pusti one druge cure, samo su ljubomorne na tebe'
RTL

GOSPODIN SAVRŠENI

Hana objavom na Instagramu otkrila svoju emotivnu stranu: 'Ma, pusti one druge cure, samo su ljubomorne na tebe'

Hana je u epizodama koje smo gledali prošlog tjedna odlučila izravnati račune s Ivom, ali je završila u suzama

Hana Rodić, jedna od kandidatkinja u showu 'Gospodin Savršeni', na Instagramu je objavila fotografiju s Goranom te napisala: "Ponekad je zagrljaj sve što trebate."

Hana je, naime, u epizodama koje smo gledali prošlog tjedna odlučila izravnati račune s Gabrijelom, ali je završila u suzama. 

"Ne mogu podnijeti da nemam kontakt sa svojim prijateljima, s cimericom koju beskrajno volim i moje traume ovdje govorim da me bolje upoznate, a ispadam negativka, a smatram da je negativka Gabrijela", kroz suze je ispričala Hana kojoj se čini kako se neke djevojke ne ponašaju lijepo prema njoj te želi izravnati račune kako bi svi bili iskreni jedni prema drugima.

No Gabrijela se nije složila s njezinim optužbama jer smatra kako nitko osim nje same ne može utjecati na njezino mišljenje i ponašanje te je zamjerila Hani to što uvijek misli da se sve vrti oko nje.

Poslije ju je Goran utješio i zagrlio komentirajući kako mu je teško vidjeti je da plače. Hana je kasnije na Instagramu svojim statusom otkrila kako joj je Goran bio najbolje rame za plakanje u trenutku kad joj je bilo teško, a potporu su joj pružili i fanovi na društvenim mrežama. 

"Ma, pusti one druge cure, samo su ljubomorne na tebe. Preslatka si i bez šminke si još ljepša. Na tvojoj smo strani! Samo jakooo!" jedan je od brojnih komentara podrške koje je dobila.

A show 'Gospodin Savršeni' možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat! 

Reci što misliš!