Klavdija iz 'Gospodina Savršenog' pohvalila se svojim borom pa snimila seksi selfie

BLAGDANSKO RASPOLOŽENJE

Klavdija iz 'Gospodina Savršenog' pohvalila se svojim borom pa snimila seksi selfie

Premda odaje dojam odvažne žene, priznaje da je često sramežljiva i u slobodno vrijeme najradije se druži s prijateljima

Klavdija Kolar, jedna od bivših kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni', na Instagramu je otkrila kako je okitila bor. Klavdija je u prvi plan Instagram Storyja stavila lampice i kuglice, pokazujući svoje umijeće dekoriranja. Nakon Storyja snimila je i jedan seksi selfie pozirajući pokraj bora s upaljenim lampicama.

Inače, ta 40-godišnjakinja radi u Javnom zavodu za šport u Ljubljani, a s roditeljima i braćom od pete godine živjela je u Čakovcu. Za sebe kaže da je iskrena, odlučna i energična, a njezino je srce i dalje slobodno iako su je čak triput prosili! Također, kaže da je pažljiva te da uvijek sasluša i daje savjete.

Premda odaje dojam odvažne žene, priznaje da je često sramežljiva i u slobodno vrijeme najradije se druži s prijateljima. Voli otići u kino, solarij ili saunu. Ne može podnijeti da je muškarac posesivan i ljubomoran, pa nikad ne bi bila takvoj u vezi, nego bi svom budućem partneru ponudila ljubav, poštovanje i podršku. Na prvu bi je osvojio odlučan muškarac, džentlmen koji je iskren, pažljiv i dobrodušan. 

A preostale kandidatkinje 'Gospodina Savršenog' možete pratiti od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 21 sat! 

Reci što misliš!