Hoće li biti hit? Anezi napokon otkrila kad izlazi njezina pjesma 'Savršeni'!

GLAZBENA KARIJERA

Hoće li biti hit? Anezi napokon otkrila kad izlazi njezina pjesma 'Savršeni'!

Iako bi mnogi očekivali kako je fatalni frajer u njezinu spotu Goran iz showa 'Gospodin Savršeni', Anezi se ipak odlučila za prijatelja

Anezi je na svom Instagram Storyju otkrila kako ovaj tjedan izlazi njezin novi singl za pjesmu 'Savršeni'. 

Premda bi mnogi očekivali kako je fatalni frajer u njezinu spotu Goran iz showa 'Gospodin Savršeni', Anezi se ipak odlučila za prijatelja s kojim je bila u 'Big Brotheru' - Luku Roka Medunovića s kojim je, kako je gledateljima odavno poznato, imala specifičan odnos. 

'Savršeni' premijera: petak, 14. prosinca u 19 sati na YouTubeu, Anezi official channelu', stoji u njezinu Storyju. Anezi je pjesmu odlučila objaviti tijekom showa 'Gospodin Savršeni', gdje je došla na poziv produkcije RTL-a. 

"Moji roditelji i prijatelji jako dobro razumiju čime sam se odlučila baviti i zato su mi pružili podršku i zaželjeli sreću u tom zanimljivom šoubiz formatu. Oba su showa u istoj godini, pa su logički razmišljali: 'Pa, jedan više-manje', jer sam na početku javne karijere i ionako trenutačno više percipirana kao reality lik", komentirala je ranije Anezi svoj dolazak u show. 

A Anezi možete gledati od ponedjeljka do četvrtka na RTL-u u 21 sat! 

Reci što misliš!