Iva o kuhanju s Goranom: 'Mogla bih zamisliti kako to radimo i u budućnosti'
RTL

LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC

Iva o kuhanju s Goranom: 'Mogla bih zamisliti kako to radimo i u budućnosti'

Nakon što je Iva pobijedila na vojnom poligonu za nagradu je dobila druženje s Goranom. Što je iskoristila na najbolji mogući način.

„Umirem od gladi i zato sam nam pripremila iznenađenje“, rekla je Iva i dala Goranu pismo pa je dao naslutiti u kojem smjeru ide njihovo druženje.

Dotad su Verica i Dragan, pobjednici kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj', za zgodan par počeli pripremati slasne zalogaje bazirane na afrodizijačkim svojstvima.

„Objasnila da im da je to 'ljubavno kuhanje' pa sam željela i da sastojci budu takvi“, rekla je Iva i nastavila: „Goran je bio jako sladak dok smo kuhali i došlo mi je da ga poljubim, ali ostala sam pristojna. Jedva“, priznala je Iva, a Goran je zaključio: „Čini mi se da su afrodizijaci počeli djelovati“.

Kad su im kuhari objasnili što još trebaju napraviti, napustili su ih, potom je pao slatki poljubac. „Možeš li zatvoriti oči? Ja ću ti dati, a ti ćeš pogoditi koje je to jelo“, rekao je Goran i poljubio Ivu, koju je to jako nasmijalo i raznježilo.

„Bilo mi je jako zabavno kuhati s Goranom jer me nasmijavao i mogla bih se zamisliti kako to radimo i u budućnosti“, bila je iskrena Zagrepčanka.

Kako će se dalje razvijati njihov odnos gledatelji će moći vidjeti od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

Reci što misliš!