Daisy o tarotu: 'Sunce sam shvatila kao veselje koje osjećam svaki put kad vidim Gorana'
RTL

U KARTAMA PIŠE...

Daisy o tarotu: 'Sunce sam shvatila kao veselje koje osjećam svaki put kad vidim Gorana'

Djevojke su u vili ugostite jednu posebnu gošću - vidovnjakinju Maju Panić, koja je djevojkama željela dati neke odgovore o ljubavi.

I dok su sve djevojke željele doznati neki novi detalj o Goranu, Daisy je zanimao ljubavni život, ali kad show završi.

„Daisy se počela ponašati kao da je prekrižila Gorana, kao da više nema vjere u sebe i da odustaje u toj borbi za njega“, komentirala je Anezi.

Maja joj je rekla da prije toga treba riješiti jedan odnos otprije i tek tada možeš očekivati neki odnos između prijateljstva ili avanture, neka nova energija“, rekla je Maja i razočarala Daisy, koja smatra da nema neriješenih odnosa u svom životu.

„Misliš da je Goran dobar dečko za tebe?“ zanimalo je Maju, a Daisy je odgovorila: „Kad sam ga upoznala, imali smo neki moment, ali sad vidim neke stvari drukčije. Maju je zanimalo je li se razočarala, a Daisy je jasno odgovorila: „Ne“ i dala svoj konačni sud o tarotu: „Nema istine u kartama, bilo mi je prvi put i sad znam da ne vjerujem u to. Više i ne opterećujem time jer znam što je istina. A ako se stvarno pojavi taj dečko koji će željeti imati neku avanturu sa mnom, ja znam da ću ga odbiti“, rekla je Daisy.

No poslije, kad je Maja ostala sama, Daisy je ponovno došla kako bi joj postavila još neko pitanje jer smatra da joj je ono prije pogrešno protumačila.

„Kakav je sada moj odnos s Goranom?“ željela je znati Daisy, a Maja joj je otkrila: „Imate kartu sunca. Vaš je odnos moralan, ispravan, zdrav i vodi dobrom putu. Želi ti ostaviti neki dar, nešto od sebe“, rekla joj je Maja. „Sunce sam shvatila kao veselje koje osjećam svaki put kad vidim Gorana. Samo se smijem, a rekli su mi da se vidi i da je veseo Goran“, rekla je Daisy koja je pomislila da taj poklon koji Maja vidi u kartama može biti samo ruža, ništa drugo.

Hoće li Daisy odustati od borbe za Gorana gledatelji mogu vidjeti od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

Reci što misliš!