FINALE JE PRED VRATIMA

Iva o emocijama: 'U ovom trenutku teško je razlučiti što je istina, a što samo show'

Prije šeste ceremonije ruža djevojke su otkrile Goranu da sve više razmišljaju o svojim emocijama prema njemu kako se bliži kraj showa i priznaju da im nije baš svejedno. Temu je započela Anezi, a Iva je nastavila…

„Emocije su sve jače i jače  i teško je u ovom trenutku razlučiti što je istina, a što je samo show. Možeš biti pogubljen, igraju li ti emocije ili ego...“, rekla je Iva, a Goran je zaključio da očito i on mora na to paziti.

„Nema puno odluke do one posljednje, i to svaka djevojka osjeti i zna, a kako mi se čini - bore se“, komentirao je Goran, a Iva je nastavila: „U svima nama se budi konkurencija, svi mi volimo biti pobjednice. No ako pobijedim, ne želim to biti samo da bih bila pobjednica...“, rekla je Iva, a Hana se ubacila: „Nego ostvariti neki odnos.“

No Aleksandri nije baš dobro 'sjelo' to Ivino izlaganje. „Dobili smo još jednu pobjednicu uz Hanu, to je sad Iva, već neko vrijeme. I, eto, vjerojatno joj ta njezina 'pobjeda' daje snagu da bude tako samouvjerena“, cinično je zaključila manekenka.

Hoće li se djevojke finalni tjedan provesti u miru ili svađama gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u u showu 'Gospodin Savršeni'.

Reci što misliš!