GOSPODIN SAVRŠENI

Anezi nakon ispadanja iz 'Gospodina Savršenog': 'Gotovo su me sve kandidatkinje zasjenile'

"U ovom su me showu kandidatkinje znale iz BB-a i imale respekt prema mom čvrstom karakteru, plus nijedna nije bila toliko glupa i zločesta da me ide napadati", objasnila je Anezi u velikom intervjuu za RTL.HR

U show si došla, kako tvoji fanovi vole reći, da bi analizirala. Koji je zaključak tvog ispitivanja na kraju showa?

Ma ne, analize i filozofije prepustila sam drugoj kandidatkinji, a ja sam u show došla da bih bila ponovno na televiziji i i tako podsjetila fanove na sebe, stekla nove i još pokazala druge strane sebe. Ali kao što sam u svom profilu u 2. epizodi rekla - stvarno sam pustila i mali postotak za ljubav, pa sam zato došla i analizirati Gorana. Kao što je on sam rekao, učinila sam to jako dobro. A zaključak je - da sam još i ljubav dobila, to bi bilo predobro da bi bilo istinito.

 

 

Ti si bila najpopularnija kandidatkinja na početku showa jer te publika upoznala još u 'Big Brotheru', misliš da te neka od kandidatkinja zasjenila?

Gotovo su me sve kandidatkinje zasjenile. No to nije slučajno, jer u tom showu nisam željela sjati jer bi to značilo sukobe, rasprave i analize. Kada me glupo podcjenjuješ i zločesto ideš napadati, onda u obrani udaram kontru od koje ljudima ostane jako gorak okus od mene. Jer u meni je istina i ja ne posustajem.

A u ovom su me showu kandidatkinje znale iz BB-a i imale respekt prema mom čvrstom karakteru, plus nijedna nije bila toliko glupa i zločesta da me ide napadati. Po analizama sam daleko poznata, pa ne čudi da su producenti to preusmjerili na drugu kandidatkinju. Meni je jedino bilo bitno da se vide druge strane mene i da se svidim Goranu. Moj ego nema problem s tim da me netko zasjeni u takvom formatu. Inteligencija i iskustvo su prevladali.

Nedavno si objavila i spot za pjesmu 'Savršeni' - je li inspirirana Goranom ili nekim drugim muškarcem?

Ni Goranom, ni nekim drugim muškarcem, ali jest ulaskom u show 'Gospodin Savršeni'. Ulazak u taj show dao mi je inspiraciju za pjesmu koja bi bila vizija moje savršene ljubavi. Tu sam viziju iznijela autoru i producentu Borisu Đurđeviću i savršeno je to pretočio u pjesmu.

Koje su ti se Goranove vrline najviše svidjele?

Inteligencija, analitičnost, humorističnost, vjera u Boga, strastvenost i to što je sportski tip.

Je li te show promijenio na neki način?

Nije.

Koga si tijekom showa smatrala najvećom konkurencijom i zašto?

Nikoga, jer da sam procijenila da je on čovjek koji je odlučan i siguran u ljubavi, dala bih se 100% i znam da bih ga 100% osvojila. Previše je poveznica među nama i usudim se reći da sam mu najkompatibilnija kandidatkinja. Vjerujem da su me, među ostalim, producenti zato i pozvali u show. Oboje smo u tridesetima, oboje se bavimo showbizom, pa razumijemo situacije koje taj posao nosi. Zatim, ja sam njemu pametna, lijepa i humoristična, a on je meni također sve to.

Oboje smo sportski tipovi koji vole zdrav način života i iste aktivnosti, analitični smo i volimo puno pričati, po prirodi smo jako strastveni i bitno nam je da nas s nekim povezuje strast, ali i vjera u Boga nam je bitna, a čak smo i istog miješanog hrvatsko-bosanskog podrijetla, pa nam se i mentaliteti poklapaju. Oboje se teško istinski zaljubljujemo...

Ali trenutačno unutar njega prevladava isključivo strastvena frekvencija, a ne kao kod mene - balans između tih nekih bitnih stvari. Jako sam odlučna i znam kojim putem želim ići, a njega po pitanju toga najbolje opisuje engleski citat u opisu njegova profila na Instagramu: „I don't know where I'm going, but I am on my way.“ Kada je u pitanju ljubav, nedostaje mu realna vizija žene koju treba te odlučnost i samouvjerenost da je osvoji. Ali dobra je vijest da je u bilo kojem trenutku on taj koji to može promijeniti. 

Kad bi mogla promijeniti nešto u prošlosti, što bi to bilo?

Ne bih. Sve me to formiralo u osobu kakva sam danas. I veselje i patnja.

Koji su ti najdraži trenuci iz showa, što ćeš uvijek pamtiti?

Uvijek ću pamtiti vrištanja od smijeha kada bi netko nešto prepričavao ili tračao. Stvarno sam se prekrasno provela u tom showu! Bio je to kao plaćeni godišnji odmor.

Jesi stekla nove prijateljice tijekom showa, s kim se najčešće čuješ?

Jesam. Za Klaru Perko mogu reći da je stvarno preraslo u prijateljstvo. Drage su mi još i Hana, Aleks i Marija, a nakon showa su mi drage postale i Iva i Nandi. Dosad sam se najčešće čula sa Klarom, Hanom i Nandi.

Bi li sve opet ponovila?

Svakako.

Zamjeraš li što nekoj od cura?

Ne zamjeram.

Naposljetku, koji su ti planovi za budućnost?

Generalno su poslovni planovi u fokusu. Dakle, snimanje novih pjesama, a uz glazbu, razvijanje mog novog YouTube kanala 'Anezi analizira' na kojem ću postavljati razna videa iz svog života, vlogove, intervje, talk showove, ozbiljne i neozbiljne stvari.

Show 'Gospodin Savršeni' pratite večeras u 21 sat i sutra u 20.10 na RTL-u!

Reci što misliš!