Iva nakon showa: 'Goran i ja smo na različitim životnim razinama i kod njega mi nedostaje dosljednosti, stabilnosti, odricanja...’

GOSPODIN SAVRŠENI

Iva nakon showa: 'Goran i ja smo na različitim životnim razinama i kod njega mi nedostaje dosljednosti, stabilnosti, odricanja...’

Nakon što je u finalnoj emisiji otkriveno kako Iva i Goran ipak nisu ostali skupa nakon što je nju odabrao u posljednjoj ceremoniji, razgovarali smo s Ivom koja nam je otkrila što misli o Goranu te zamjera li što Hani.

Imala si najviše spojeva s Goranom, je li ti to imponiralo?

Iskreno, pa ne bih spojeve s Goranom gledala kroz prizmu nekih brojki i količine... Jednostavno na to gledam kao na vrijeme koje smo imali i on i ja da se malo bolje upoznamo. Ne znam bih li mogla reći da mi je imponiralo jer sam za dosta vremena provedenog s njim bila zaslužna i ja, ali svakako mogu reći da su u ovakvom formatu showa i minute dovoljne da ti se osoba podvuče pod kožu ako s njom imaš vremena više nego što su ostale djevojke imale priliku.

Komentirala si kako su se nakon showa dojmovi slegnuli i izašli ste iz izolacije pa si shvatila da Goran ipak nije onaj savršeni za tebe, jesi li bila razočarana?

Da. Izolacijsko okruženje nije baš nešto što je svakome od nas svakodnevica. Izađeš i napadnu te realnost, svakodnevne obveze, kojih si u kući bio lišen, hobiji, prijatelji, rodbina... Počneš analizirati stvari koje prije nisi. Tako da sam shvatila da je Goran svakako osoba koja je meni jako draga, odgovara mi, nasmijava me, osjećam se opušteno s njim i uvijek volim dati priliku svemu što mi život donese. No, kao što sam rekla, što sam starija to više znam što točno želim u životu i kakvu osobu želim pokraj sebe. Nekako mislim da smo Goran i ja na različitim životnim razinama i kod njega mi nedostaje dosta dosljednosti, stabilnosti, odricanja... Smatram da su to dosta bitne kvalitete potrebne kako bi se upustila s nekim u neki dublji odnos koji, naravno, može i ne mora uspjeti. Ponekad je bolje sam sebi priznati neke stvari odmah na početku kako ne bi ni došlo do razočaranja.

Bi li sve opet ponovila?

Bez razmišljanja kažem da bih sve ponovila. Oduvijek u životu sve što radim, čvrsto stojim iza toga - bilo to pravo ili krivo u nečijim očima. Ako tako osjećam, za mene je ispravno. Toliko sam toga naučila o sebi tijekom ovog showa, ponajprije o toleranciji. Mislim da je cjelokupno iskustvo pridonijelo tome da mi sabere poglede na život i da učvrstim sve svoje težnje i očekivanja.

Koji su ti najdraži trenuci iz showa, što ćeš uvijek pamtiti?

Bilo ih je jako puno. Bilo je smiješnih, dramatičnih, ispunjenih suzama i osmijesima.. Svaki na svoj način ostavio je poseban dojam na mene. Toliko je uspomena koje su se mogle vidjeti ispred kamera, ali koje su se dogodile i iza njih. Naše igre, rutine, priče... Svaka je svojim karakterom pridonijela stvaranju atmosfere koja se riječima ne može opisati. Teško mi je izdvojiti bilo koji. Dok su spojevi s Goranom bili kao iz bajke, nekako imaš osjećaš da si bio na spoju s cijelom ekipom kamermana, tonaca, producenata, i to je jako smiješno. Zapitaš se hoćeš li i u stvarnom životu zatrebati takvu "pomoć" , ali takve ti situacije svakako pripomognu da se zbližiš s tom osobom na posebnoj razini. U ovom trenutku gledam na sve s posebnom dragošću jer život nije ni crn ni bijel i ovo je iskustvo koje ću pamtiti cijeli život.

Zamjeraš li što Hani?

Nemam takvih osjećaja u sebi... Svatko postupa onako kako se osjeća i za to ponajprije odgovara sam sebi. Naviknula sam se biti jako iskrena i tako se odnosim prema svima; nekome to smeta, a netko nema problem s tim. Hana ima svoje puteve, ja svoje, ali mi smo dvije potpune krajnosti. Mislim da nas je u životu mogao spojiti samo jedan ovakav show.

Jesi li stekla nove prijateljice tijekom showa, s kim se najčešće čuješ?

U ovom smo showu zajedno proživjele puno toga, bilo nam je dosta teško. Općenito je teško dijeliti život s nekim, a kamoli s nekim koga si tek upoznao. Ali smatram da se tako ljudi najbolje upoznaju. Kako kažu, iza kiše uvijek dolazi sunce, tako da je show za mene iznjedrio svakako neka nova prijateljstva, a i lijepa poznanstva. Smatram da je svaka cura u showu draga na svoj način, samo, naravno, normalno je da ti netko odgovara više, netko manje. Posebno su mi drage Aleksandra, Nandi i Mirna. Ali i s drugim se djevojkama čujem s vremena na vrijeme i našalim putem poruka. Nekima je jako čudno kako je u showu bilo tenzija među nekima, a sad su jako dobri - svakako smo primjer Aleks i ja. Ali svakako volim istaknuti da osobe najsličnije tebi stvaraju najveću prijetnju jer posjeduju sve on kvalitete koje posjeduješ i ti. A ipak je ovdje bila riječ o borbi za muškarca. No sad imamo pakt, nikad više isti muškarac!

Naposljetku, koji su ti planovi za budućnost?

Iskreno, to mi je u ovom trenutku i najvažnije. Uskoro punim tridesetu i svakako mi je prioritet ostvariti se u poslovnom smislu. Punom parom tražim posao jer smatram da je posao nešto što te ostvaruje i ispunjava kao osobu, ondje imaš priliku pokazati svoje sposobnosti i kvalitete ponajprije samome sebi. Jako sam emotivna i smatram da bez ljubavi ništa nema smisla, ali ljubav ne možeš tražiti, ona jednostavna kad-tad nađe put do tebe. S vremena na vrijeme malo skrene s puta, ali nadam se da ćemo se uskoro sastati.

 

Reci što misliš!