Hana Goranovoj mami: 'Godine nisu bitne, nego nečija zrelost te koliko je netko s nekim kompatibilan'
RTL

SVEKRVA TIME!

Hana Goranovoj mami: 'Godine nisu bitne, nego nečija zrelost te koliko je netko s nekim kompatibilan'

Nakon glavnog jela, koje su pripremali Hana i Goran, Nada je poželjela malo popričati i s Hanom…

„Znaš zašto smo danas ovdje...“, rekla je Nada, a Hana je brzo reagirala: „Naravno da znam, da Goranu malo olakšate izbor...“

„Ne znam bih li išla u tom smjeru, mene više zanimaš ti kao osoba jer ja sama želim stvoriti sliku o tebi, baš kao što će i Goran sam stvoriti sliku o tebi. Ne utječem na njega. Mogu imati svoj stav, ali ne mora značiti da tako i Goran misli. Uvijek ću se prilagoditi njegovu stavu jer on živi za sebe i on si mora graditi život dalje“, iskrena je bila Nada.

„Ne misliš li da je Goran ipak prestar za tebe?“ najviše je zanimalo Goranovu majku, a Hana je objasnila zašto se smatra zrelijom i zašto godine nisu bitne. „Volim kad je muškarac stariji jer smatram da kasnije sazriju od žena i zato izbjegavam dečkiće.“

No Goranovu je mamu zanimalo i kako vidi njihov život za nekih deset godina, ako budu imali dijete i kad Goran bude još stariji… „Možda imaš pravo, ali ti ćeš sa 30 godina biti iskusnija i možda ti neće odgovarati takav život. Jedna tako mlada djevojka da već uđe u brak s jednom starijom osobom kao što je moj sin, neće proći onu svoju mladost, svoju ludost i toliko doživjeti jer će biti vezana uz brak i možda djecu...“, pitala se Nada, ali i naglasila kako neće utjecati na Goranov odabir.

„Ako ti stvarno osjećaš ljubav za mog sina...“, rekla je, a Hana je iskreno odgovorila: „Ne bih ostala ovoliko dugo da on to ne zna jer ja ne želim da se moja priča ovdje završi“.

Nada je bila jako zadovoljna tim onim što je čula te je komentirala: „To je jako lijepo od tebe da si tako iskreno izjavila i na tom ti putu želim puno sreće“.

Reci što misliš!