Hana ekskluzivno za RTL.HR otkriva kako su ona i Goran završili skupa: 'Prekrasno smo proveli taj dan...'

GOSPODIN SAVRŠENI

Hana ekskluzivno za RTL.HR otkriva kako su ona i Goran završili skupa: 'Prekrasno smo proveli taj dan...'

Opisala nam je i cijeli taj sudbonosni susret...

Iako su gledatelji u finalnoj emisiji showa 'Gospodin Savršeni' otkrili da su Hana i Goran skupa, ona nam je ekskluzivno otkrila kako je došlo do njihovog ponovnog susreta i početka veze. 

"Tako da mi se Goran javio nakon nekoliko dana i zamolio me da mu ništa ne zamjerim. Stvarno me iznenadio porukom, nakon toga uslijedilo je dopisivanje i shvatili smo da si imamo još toliko toga reći, a nismo imali priliku pa smo se dogovorili da ćemo se vidjeti", kaže Hana. 

Opisala nam je i cijeli taj sudbonosni susret. "Goran je idući dan putovao sat vremena u jednom smjeru kako bismo se vidjeli jer sam odsjela u drugom gradu i onda opet sat vremena dok nismo stigli u Samobor, gdje se cijela priča i odvijala. Prekrasno smo proveli taj dan, puno smo razgovarali o svemu, kuhali i shvatili da se stvarno sviđamo jedno drugome možda i više nego što smo mislili, ali Goran nije mogao vratiti vrijeme i promijeniti odluku koju je donio kada je bilo finale showa. Nakon svega toga viđali smo se sve više i postali jako bliski", rekla je Hana. 

Reci što misliš!