Evo što Aleksandra misli o Goranovu odabiru
RTL

Iskreno o raspletu

Evo što Aleksandra misli o Goranovu odabiru

Lijepa manekenka bila je jedna od tri finalistice u showu 'Gospodin Savršeni' i iako je tada žalila što ju Goran nije odabrao, sada je sve to iza nje.

Mnogi su primijetili kako postoji posebna privlačnost između Gorana i Aleksandre, no njima jednostavno nije bilo suđeno. Gospodin Savršeni najprije je odabrao Ivu, a kada su shvatili da nisu jedno za drugo, Goran je krenuo u vezu s Hanom

"Kad je odabrao Ivu, nisam osjećala ni tugu ni razočaranje jer sam bila spremna i na jedan i drugi ishod. Općenito u životu imam takav stav da želim nešto, ali to zapravo ne trebam. Sve što se događa, događa se jer je tako najbolje za nas. No ono što se dogodilo s Ivom, pa zatim s Hanom, baš me razočaralo. Nije uopće stvar u tome je li se on predomislio i s kime je u vezi. Razočarao me kao čovjek, kako je sve to napravio i kako se ponajprije ponio prema Ivi. S obzirom na to da sam znala kako i što se sve dogodilo nakon završetka showa, vidjevši to opet i u studiju, u meni su proradile emocije. Stavila sam se u Ivinu situaciju i kao ženu to me jako pogodilo", iskreno je progovorila Aleksandra o raspletu nastale situacije.

No nakon showa, Aleksandra i Iva su postale vrlo dobre prijateljice te trenutno ne tuguju, već se odlično zabavljaju na zajedničkom putovanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Mitrovic � (@aleksandra_mit) on Dec 21, 2018 at 1:53am PST

Reci što misliš!